Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Rabbim razı olsun emeklerinize sağlık harika olmuş duanızada yürekten amin diyorum ayrıca bugünkü buluşma çok güzel geçti katkısı bulunan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim çok mutlu oldum ::) ..

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
elinize emeğinize sağlık bu sefer nasip değilmiş inş bir dahaki sefere diyelim..

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
2.5 saatte zonguldak'a döndüm. Bayağı hızlıymışım:) Ben sizlerin sevdiklerimin dostlarımın haketiğini düşündüğüm birşey yaptım.

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
2.5 saatte zonguldak'a döndüm. Bayağı hızlıymışım:) Ben sizlerin sevdiklerimin dostlarımın haketiğini düşündüğüm birşey yaptım.

MaşşAllah bu ne hız çok şükür sağ salim varmışsınız tekrar teşekkür ederim bugün için emeklerinize sağlık ...

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Öncelikle yeteri kadar zaman ayıramadığım için bağışlayın ..
Bugün sizleri görmekten dolayı elim ayağıma dolaştı biraz ama çok mutlu oldum ..
Toplantının gerçekleşmesinde gerçekten fazlasıyla emeği geçen Mustafa ve kardeşine ve bayanlardan Uhibbu kardeşime teşekkür ederim ..
Ayrıca toplantıya gönderdiği hediyesiyle hepimizin gönlünü fethettiğini düşündüğüm KatreSu kardeşime de teşekkür ederim ..
Ve kendisine yakışanı yapan Yağmurbey abimize de inceliğinden dolayı teşekkür ederim ..
Açıkcası pikniğin en hazırcısı EkSen dışında hemen herkesin bu organizasyonda emeği geçmiştir bu açıdan hepinize teşekkür ederim

Sağolun varolun ..

seylan_54

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,393
Çok güzel olmuş emeğinize sağlık. Allah razı olsun.

Bugün aranızda bulunamadığım için üzgünüm. Yorumlardan güzel bir gün olduğu anlaşılıyor. Kısmetse bir sonraki sefere :)

Tüm dostlara cümleten hayırlı geceler.

Mystery

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,785
Takım
Fenerbahçe
emeği gecen herkesten Allah razı olsun en çok Mustafa abi ve Uhubbu kardesimden tabi..

Bayan arkadaslar bizden daha yürekli cıktı Helal olsun valla Allah razı olsun güvenip geldiğiniz için arkadaslar..

Rabbim dostlugumuzu baki kılar ins..

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
:alkis::alkis:
ellerine saglik abi
yürek dolusu tebrikler
hayaldi gercek oldu
hernekadar orda olmasamda kalbim aklim sizdeydi