Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Seda Gedik

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Gerçekleştirmiş olduğunuz bu güzel etkinlikten dolayı, sizleri kutluyorum.

Ne güzeldir, insanın sanaldan dahi olsa, "Ailem" diye kabul ettiği kişileri görmesi, hatır sorması ve kardeşliği pekiştirmesi...

Allahım; huzurumuzu, sağlığımızı, bereketimizi, saygımızı ve düzenimizi daim etsin...

:alkis::alkis::alkis: Çok teşekkür ederiz Katresu Allah Razı olsun :) :) İnşallah bi daha ki sefere senide görmek nasip olur :)

(MaveRa)

Mavera

Aldığı Beğeniler
4,060
Emeginize SagLık Efndim

Çok Güzel Hazırlanmış .. Hayaldi gerçek oLdu Tebrik ederim ..

Duanur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
44
Takım
Beşiktaş
Allah razı olsun videoyu hazırlayanlardan cok güzel olmuş birde buluşma cok güzeldi rabbim daim eylesin buluşmaları cidden mükemmel bi ortamdı teşekkürler emeği geçenlere...

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Ben bu videoyu bir türlü seyredemedim .. Başka formatlarda koyamazmısınız ?

Aynaa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
"O iman değil mi ki birbirini hiç tanımayan insanları,yine birbirine öz kardeşten daha yakın ediyor.."

Öncelikle Uhibbu ve Mustafa abime yürekten teşekkür..Hakkınızı ödeyemeyiz..böyle teferruatlı ve müthiş bir hazırlık inanın beklemiyordum..
Herşey düşünülmüş,turşu bilem:D
sizler gibi kıymetli kardeşlerle-abilerle-ablalarla olmak gerçekten keyif vericiydi..
Sonuna kadar kalmak istedim ama nasib..hayırlısı bu kadarmış..doyumsuz bir muhabbet ve en ince ayrıntısına kadar hazırlanmış bir masa:)
ALLAH razı olsun emeklerinizden dolayı..
Ayrıca KatreSu kardeşim,inceliğinden,samimiyetinden ötürü yürekten tebrik ediyorum seni..her ne kadar sadece hediyeyi açma kısmını görmüş olup o müthiş görünümlü şalgam suyundan içmeye fırsatım olmadıysada ALLAH razı olsun demekten alamam kendimi:)
Ve olumlu hareketinden dolayı da Yağmurbey'e teşekkürlerimi sunuyorum..
Videoyu malesef izleyemedim sorun var:(

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Bu arada buluşmaya gelen ve sonunda görüşebilme lütfuna mazhar olduğum sevgili Ayna, telefonu ve kardeşinden dolayı da ayrıca mutlu olduğumuda belirtmek isterim .. :)

Aynaa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Bu arada buluşmaya gelen ve sonunda görüşebilme lütfuna mazhar olduğum sevgili Ayna, telefonu ve kardeşinden dolayı da ayrıca mutlu olduğumuda belirtmek isterim .. :)

Beni görme şerefine nail oldun sonunda hadi yine iyisin:D
Abilik yapıp beni yalnız bırakmadığın ve güzel sohbetin için teşekkürler abi amaaan Eksen:D
Devamı gelecek bu buluşmaların,ailecek;)

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
EyvaALLAH ..
Ve son teşekkürümü de edeyim ..
Buluşmaya gelmediği ve beni kızdıramadığı içinde ayrıca yeğenim Nun Kaleme'de teşkkürü borç bilirim efem :)

nun_kalem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
24
EyvaALLAH ..
Ve son teşekkürümü de edeyim ..
Buluşmaya gelmediği ve beni kızdıramadığı içinde ayrıca yeğenim Nun Kaleme'de teşkkürü borç bilirim efem :)

Yaa yapmayın yaa..
Valla iyice kıskanmaya başladım ama...
İyi teşekkürünü ödedin ama ben faiz koymuştum onuda öde bakim :)

Üst Alt