Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Kimse bu kişiyi yasakladığım için bana kızmasın ben gerekeni yaptım ben avukat yada savcı değilim adaletli davranayım kaç kişiyle uğraşılıyor nasıl bir adalet beklene bilir benden dünden beri iftiraya yönelik yorumlar ve ona rağmen direk yasaklamadım dedim incelerse belki fikri değişir diye ama hayır bide tehdit ediyor napmalıydım daha çok ortamı germesine müsade edipte seyircimi olmalıydım görevimi yapıyorum ve görmediğim tartışmalardan dolayı bile beni işine geleni siliyorsun diye yargılıyorlar ve ben buna rağmen elimden geleni yapmaya çalışıyorum lütfen biraz anlayış benden memnun değilseniz onura iletirsiniz alır yetkimi elimden ....

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Yo hayır. Yönetime yazılan şikayetlerin sizede geleceğini düşündüm bir an. "Kimi kime şikayet ediyorsun" der gibi bir durum ortaya çıktı ona güldüm :)

:) en azından tebessüme sebeb olmuş teşekkürler ...

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Gece uygun bir anda ilminur arkadaş tarafından silinen mesajımı yeniden göndereceğim .. Orda fikrimi söylemiştim sizlerin okumasına fırsat vermeden silindi .. ALLAH ömür verirse gece uygun olduğumda gönderirim inşaALLAH ..

Tüh çok yazık uygun olamadan banlamışlar bu arkadaşı. Kim yaptı acaba merak ettim.

Üst Alt