Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

YaRêN

GüIefşaN

Aldığı Beğeniler
11,197
Takım
Galatasaray
Mevla hepinizden razı olsun..Şurda kaç haftadır beraber paylaşımlarda bulunuyoruz ve ben sadece sizleri bu sitede yapmış oldugunuz paylaşımlar ve verdiğiniz cevaplarla az çok tanıdım.Sizlerden gördüğüm kadarıyla hepinizin kalbinde ayrı bir güzellik ayrı bir iyimserlik mevcut.Benimde gönlümden geçen bu paylaşım sizlerin sıcak kanlığıyyla doğmakta.Dilerim hakteala hepinizin gönlüne göre versin.İyiki sizler gibi güzel insanlarla tanıştım.Demekki hayatımızın kaderinde ve sınavında bunlar yaşanacak.İyiki varsınız güzel insanlar:gulver::gulver::gulver::gulver:

Allah razı olsun bu güzel dlekler için sizde iyiki varsınız iyiki burda bizimlesiniz... ve bende iyiki burda sizlerleyim bi Ailem daha oldu burda :party10:

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Allah sizin sayılarınızı artırsın :utang:

images

^HakikaT^

Ve ellefe beyne gulubihim

Aldığı Beğeniler
93
Takım
Diğer

Allah razı olsun bu güzel dlekler için sizde iyiki varsınız iyiki burda bizimlesiniz... ve bende iyiki burda sizlerleyim bi Ailem daha oldu burda :party10:

Mevlam sendende Razı olsun..Hepimizin islam dinimizin çemberi altında buluşup bir aile olmamız ne güzel bir mutluluk.Mevla daim ve kaim eylesin.. :)
Allah sizin sayılarınızı artırsın :utang:

images

Mevlam sizin gibileriyle herdaim karşımıza çıkarsın.(Ecmain)

Allah razı olsun, çok güzel olmus :)

Mevlam senin yüreğindende Razı olsun güzel kardeşim.O güzellik senin içinde var. :)

nesligul

Hersey sevmekle basladi..

Aldığı Beğeniler
40
Guzel portalda Guzel insanlarin muhabbetide guzel.
Iyki var bu portal iyki varsiniz..

Gözyaşım.

Göz Yaşımda Saklı

Aldığı Beğeniler
193
sanırım aileye katılmam için çok çalışmam ve sarı olmam gerekiyo :) yoksa kendimi kapıda gibi hissediyorum.Boş durmak yok yola devam inş.:)

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
Allah razi olsun
:)

Üst Alt