Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Duana yürekten Aminnnnnnnnnn,Aminnnnnnnnnn diyorum
Yüregine saglik MehmetAli kardesim cok güzel yazmissin yüreginden gecen bu güzellikler icin binlercekez tesekkürler ediyorum
Cenab-i Hak herdaim razi ve memmun olsun senden
Iyiki varsiniz kardescanlarim benim
Sitede emegi gecen bütün yönetimdeki kardeslerimede sonsuz tesekkürler Rabbim onlardandan da razi ve memmun olsun insaAllah
Allah(c.c)emanet olun
Selam ve Dua ile........

Ahiretime Duamsın

***AHİRETİME DUAM'SIN***

Aldığı Beğeniler
1,783
Takım
Galatasaray
Hak Teala cümlemizden razı olsun kardeşlerim zamanınızı ayırıpta okudğunuz için teşekür ederim...
İnşallah daha güzellerini cümlemize yazmayı nasip eder Rabbim...

selam ve dua ile kardeşlerim...

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Bu ne güzel duygu seli..
Rabbim daim kılsın İnş..

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
emeğine sağlık güzel kardeşim ...çok güzel bir paylaşım.. emeğine sağlık paylaşımınız için sağ ol.......

allah zihin açıklığı versin ..başka ne diyelim........... yarım kalan askerlik görevi yap gel devamını bekliyoruz inşaallah.............

mervecik

Al-Marwah

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Fenerbahçe
Amin...Ben de yeni üyelerdenim...Tesadüfen buldum bu siteyi ve aslında ilk öğrendiğim şey de tesadüf diye bir şeyin olmadığı,bunun tevafuk olduğuydu...İyi ki de katılmışım aranıza....Aslında ben de paylaşmak isterim bir şeyler ama paylaşacak şeylerim yok sizin gibi çok bilgili insanların yanında...İnşallah o da olur bir gün...Aranıza katıldığım sınırlı zaman içerisinde ufkuma imanıma Allah sevgime kattığınız her şey için Allah sizden sonsuz kez razı olsun...Her şey için çok teşekkür ederim...
Kevserden hep birlikte içebilmek dileğiyle....

vuslatt

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
15
ORiJiNAL YAZARI : Necmeddin
ORiJiNAL YAZARI : hafız_70
Benim canım kardeşim;Bu kadar güzel bir yazıya daha ne yazılır ki.Zaten duygulanmamak elde değil.Allah güzel günlerimizi daim kılsın.Yarınlarımız bu güzel günlerden daha güzel olsun.Dostluklar,kardeşlikler daim olsun.Bu güzel sitemizi bizlere her türlü imkanlarını seferber ederek sunan kardeşlerimizden Rabbim razı olsun.Rabbim sitemizde ki vafalı dostlarımız ve tüm Ümmeti Muhammedi her türlü kötülüklerden muhafaza eylesin.
Şahsım adına söylüyorum burada olmaktan çok mutluyum.Beni buradan kovuncaya kadarda her zaman burada olacağım inşaAllah.
Allah sizden herdaim razı olsun Mehmet Ali kardeşim.

:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

zaten hafız abim tercüman olmuş.bize..yüreğine sağlık.ALLAH cc razı olsun.çok güzeldi.

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun mehmet kardeşim çok güzel duygularımıza tercüman olmuşun bu ne güzel bir yazı ne güzel bir konu açmişin canım kardeşim.Ellerin ebediyen dert görmesin.Çok duygulandım.Allah (c.c.) razı ve hoşnut olsun.Amin...

esila

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Diğer
ORiJiNAL YAZARI : hafız_70
ORiJiNAL YAZARI : sseennee
abim öncelik le duana yürekten amin diyorum...

bu aileye dahil olabildiysem ne mutlu bana ...
ve benim için burada olmak çok büyük bir şereftir...

bu manada hizmeti geçmiş, gönülleri bir olmuş, kalpleri tek bir sevdayla atan herkesten ALLAH ebeden razı olsun...

cenab-ı hak hizmetlerinizi daim eylesin inşallah....

ebedi alemde ebedi saadete kavuşmak dileğiyle...

bizleri burda buluşturan rahmeti ve merhameti sonsuz, eşi ve benzeri olmayan güzellerin en güzeline emanet olun...

(((not:" abi arapçada YA RESULALLAH tabiri peygamber efendimiz için kullanılır..türkçesi ey ALLAH ın resulü şeklinde efendimize yapılan bir hitaptır... onun için yukarıda kullandığın tabirler yanlış anlaşılabilir...)))

HAKLISINIZ KARDEŞİM:YETKİLİ BİR KARDEŞİMİZ BİR ZAHMET RASÜLELLAH OLAN YERİ AZİZALLAH VE KERİMALLAH OLARAK DEĞİTİRİRSE ÇOK MEMNUN OLURUZ.

Ahiretime Duamsın

***AHİRETİME DUAM'SIN***

Aldığı Beğeniler
1,783
Takım
Galatasaray
ORİJİNAL YAZARI:Bayram
Allah razı olsun mehmet kardeşim çok güzel duygularımıza tercüman olmuşun bu ne güzel bir yazı ne güzel bir konu açmişin canım kardeşim.Ellerin ebediyen dert görmesin.Çok duygulandım.Allah (c.c.) razı ve hoşnut olsun.Amin...

Rabbim razı olsun Bayram abi begendiğiniz için...
Gayemiz hizmet değil mi?
Bizde elimizden geldiğince hayırlı işler yapacağız inşallah
daha güzel konular açılacak yüreğimizdeki bütün güzellikler
burada herkese sunulacak yeterki yüreğimiz temiz olsun...
Ben iyi ki sizleri tanıdım ve iyi ki bu ailenin bir ferdiyim...
SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM YENİDENDOGUS AİLESİ....
selam ve dua ile...

Üst Alt