Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ayel_sevan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
bısey soylemek ısterım sıte arkadslarım da kabul buyururlarsa yapılan ve paylasılan yazılara ve yorumları resım seklınde anlatarak gosterseler daha ıyı olmaz mı dusunmenız de yeter sadece bı onerı :D ;)

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
mesela bir misalle açıklarmısınız ben anlıyamadımda

siz bir örnek verin...

ayel_sevan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
mesela rusyanın ılk ıslamı hastanesı dıye bısey paylasmız arkadas ama bunu ve bu guıbı konuları anımasyon ya da resım halınde gosterırlerse ıyıy olur cunku bu gıbı konular merak uyandırır ve ılgı ceker bılmem anlatabıldım mı arkadasım ;) ;)

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ORiJiNAL YAZARI : ayel_sevan
mesela rusyanın ılk ıslamı hastanesı dıye bısey paylasmız arkadas ama bunu ve bu guıbı konuları anımasyon ya da resım halınde gosterırlerse ıyıy olur cunku bu gıbı konular merak uyandırır ve ılgı ceker bılmem anlatabıldım mı arkadasım ;) ;)

hımmm bilenler için olabilirde bilmiyenler nasil yapacak
sizin öyle bir bilginiz var muhakkaki siz yapsanizda bizde sizden faydalansak...

ayel_sevan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
;)ben daha sıtenın caylaklarındanım sadece okuduklarım cok guzel ama resımlerle anlatılsa daha da guzel olurdu dıye dusunmustum bılmem ıllerıkı gunlerde neden olmasın kı ;)zaten ben bılenlere solemıstım sorun yok olmasa da olur

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
bilenler yapmaya calışır tabiki ;) ilgi çekici olması daha dikkat uyandırır..fikrine teşekkürler kardeşcim ;)

ayel_sevan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
;) ;)bende tesekkur ederım anlatmak ıstedıgımı sanırım yanlızca sen anladın fıkrımı dsunmen bıle yeter arkadasım ;) ;) ;)

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
yapabiLenLer varsa oLur neden oLmasin...

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
ORiJiNAL YAZARI : fzehra
ORiJiNAL YAZARI : ayel_sevan

hımmm bilenler için olabilirde bilmiyenler nasil yapacak
sizin öyle bir bilginiz var muhakkaki siz yapsanizda bizde sizden faydalansak...
çok güzel bilmeyende öğrenirler daha güzel olur......

Üst Alt