Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
PİZZAA... (evde PİZZA)

Ekmek hamurundan,üzerine ketçabı sürülür ve istenilen malzeme serilir,biazcık tereyağı ve fırına .Afiyet olsun.

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
Şimdiye kadar gördüğüm en kolay pizza tarifi :) Teşekkürler...Ellerine sağlık...

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Allah razı olsun kardeşimde sen böyle yaparsan kilolar başımıza bela olur :)

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Hmm pratik.Çok kolay :DYalnız hamur işinede kolaylık versek ev hamuru olmasada hamuru fırından alsak onlada olurmu :tongue:

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
ORiJiNAL YAZARI : sümeyya
Hmm pratik.Çok kolay :DYalnız hamur işinede kolaylık versek ev hamuru olmasada hamuru fırından alsak onlada olurmu :tongue:

sümeyyacım kardeş bu zaten kolay bir tarif bide hamuruda fırından alırsak olurmu yaHu
hem senin gibi hamarat birisine yakıştıramadım bu aralar çok yoruluyorsun iş yerinde sanırım:)
çok kolay bi tarif herkes yapabilir
böyle tarifler paylaşırsanız seviniriz
ellerinize sağlık =)

Bedaliza

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Abla bakıyorum döktürmüşsün marifetlerini yine.Ogün beni çağırmadın tadamadım güzel pizzandan söz ver yapacaksın banada bigün tamammıı :DAma kesin leziz olmuştur. Senin o pamuk ellerinden çıkan yemekler hep leziz oluyor zaten :D ;)Ellerine sağlık canım benim...

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
afiyet can kardeş.

olur,hazır hamurdan daha hoş olur...

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : sürmeli
ORiJiNAL YAZARI : sümeyya

sümeyyacım kardeş bu zaten kolay bir tarif bide hamuruda fırından alırsak olurmu yaHu
hem senin gibi hamarat birisine yakıştıramadım bu aralar çok yoruluyorsun iş yerinde sanırım:)
çok kolay bi tarif herkes yapabilir
böyle tarifler paylaşırsanız seviniriz
ellerinize sağlık =)

Canım sürmelim napıyım yav vakdim kısıtlı işdende yorgun geliyoz basitin basitii seçmek istiyorum artık. :D

Üst Alt