Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
yetişkinlikten istifa ediyorum

--------------------------------------------------------------------------------
İstifa mektubu

• Bu belge ile resmi olarak yetişkinlikten istifa ettiğimi bildiririm. Tekrar 6 yaşın tüm sorumluluklarını kabul etmeye hazırım
• Yağmur sonrası çamurlu sularda tahta parçası yüzdürmek, kayalarda yürümek istiyorum
• Çikolatanın paradan daha iyi olduğunu, çünkü daha tatlı ve yenilebilir olduğunu düşünmek istiyorum.
• Sıcak bir yaz gününde bir meşe ağacının gölgesinde oturup arkadaşlarımla limonata içmek istiyorum. Hayatın daha basit olduğu döneme dönmek istiyorum.
• Bütün bildiğimin renkler, çarpım tablosu ve ninniler olmasını, ama bu kadar az bilmenin beni rahatsız etmemesini istiyorum. Ne bilmediğimi bilmemek, bildiğim tek şeyin mutlu olmak olmasını, beni üzecek kızdıracak şeylerden bi haber olmak istiyorum.
• Dünyanın adil olduğunu, herkesin iyi ve dürüst olduğunu düşünmek istiyorum. Yaşamın karmaşıklığını unutup, yeniden küçük şeylerden fazlasıyla heyecanlanıp zevk almak istiyorum. Tekrar basit yaşamak istiyorum.
• Günümün bilgisayar arızaları, kağıt yığınları, üzücü haberler, bankada para olmadan ay sonunu getirme kaygıları, doktor faturaları, dedikodu, hastalık ve sevdiklerimin kaybedilmesinden ibaret olmasını istemiyorum.
• Aşkın varlığını (daha doğrusu yalan olduğunu) bilmek bile istemiyorum.
• Gülümseme, kucaklaşma, tatlı bir söz, doğruluk, adalet, barış, rüyalar ve kardan adam yapmanın gücüne inanmak istiyorum.

• İşte çek defterim, arabamın anahtarı, kredi kartlarım, gelir belgelerim, resmi olarak yetişkinlikten istifa ediyorum. Eğer bu konuda benimle daha fazla konuşmak istiyorsan önce beni yakalaman lazım. Çünküüüü elim sendeeeeeeeee!

DOSTTAN BİR İLETİ

çocuk olmak çocuk kalmak istiyorum

Alıntı..

aydilge

Bana Seni Gerek ,Seni !.

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
Güzel bir yazı...
Her zaman çocuk kalmak güzel olurdu ama...Her yaşında ayrı bir güzelliği var demi İlminur bacım...
Her yaştan ayrı tad almak elimizde...o yüzden iyikide çocuk olmuşuz,iyikide şimdi genciz ve iyikide yaşlanacağız...Teşekkürler paylaştığın için...Allah hayırlı yaşlar geçirmeyi nasip etsin cümlemize...

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Güzel bir yazı...
Her zaman çocuk kalmak güzel olurdu ama...Her yaşında ayrı bir güzelliği var demi İlminur bacım...
Her yaştan ayrı tad almak elimizde...o yüzden iyikide çocuk olmuşuz,iyikide şimdi genciz ve iyikide yaşlanacağız...Teşekkürler paylaştığın için...Allah hayırlı yaşlar geçirmeyi nasip etsin cümlemize...

Evet canım her yaşın bir güzelliği var fakat yazıyı okuyunca açıkcası çocukluğumu özledim ve paylaşmak istedim :) Amin inş cümlemize..

aydilge

Bana Seni Gerek ,Seni !.

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
Evet canım her yaşın bir güzelliği var fakat yazıyı okuyunca açıkcası çocukluğumu özledim ve paylaşmak istedim :) Amin inş cümlemize..

Evet bacım bende çok özledim...En çokta kışın soğukta karlar içinde oynayıp,üşüyerek eve gelip yanan sobada elbiselerimi kurutmayı,ısnmayı sonrada uyuklamayı çook özedim...
"• Çikolatanın paradan daha iyi olduğunu, çünkü daha tatlı ve yenilebilir olduğunu düşünmek istiyorum."
Ben hâlâ öyle düşünüyorum:)

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
çocuk olmak çocuk kalmak istiyorum;(

Cok güzel etkileyici bir yaziydi canim paylasan yüregine saglik tesekkürler
Cenab-i Hak razi olsun
Selam ve Dualarimla.......

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Bende İstafaa edİyorummmmmm:)
yenİden Çocuk olmak ne gÜzel bİrŞey olsa gerek.paylaŞim İÇİn teŞekkÜrler bacim.:)

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
güzel bir yazı evet her yaşın güzelliği ayrıda ,tabikide çocukluk bambaşka bir olay
insan küçükken hep büyümek ister büyyünce de duruma vakıf olunca keşke büyümeseydim
herşeyden habersiz, saf ve ari kalsaydım der ve diyoruz ...
MEVLAM her yaşın güzelliğini ayrı tattırsın ve hayırlar yazsın inşallah..

nurnesli

Hayat üç noktadan ibaret...

Aldığı Beğeniler
124
çok güzel bir yazı bende istifa ediyorum çocuk olmak istiyorum tekrar yüreğine sağlık

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Allah her kuluna hayırlı ve Rızası istikametinde ömürler nasip etsin.Günahlardan haramlardan uzak eylesin cümlemizi.
Allah razı olsun kardeşim.Güzel yüreğinize dert değmesin.
En güzele emanet olun.

Üst Alt