Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
BIR GUN RESULULLAH SAV ASHABI KIRAM ILE MESCIDI SERIFTE SOHBET EDERKEN CEBRAIL AS RESULULLAHA SAV,HZ EBUBEKIR IN BIR SAAT IBADETI YETMIS YILLIK IBADET YERINI TUTAR DEDI.RESULULLAH SAS CIBRILI EMINE RA BIRSEY SOYLEMEYIP BILALI HABESIYE RA EBUBEKR I SIDDIK I RA CAGIRMASINI EMIR BUYURDULAR
HZ ABUBEKR HEMEN YOLA CIKTI
RESULULLAHIN SAS HUZURUNA GELDI
PEYGMABER EFENDIMIZ SAV HZ EBUBEKIRI RA YANINA OTURTTU VE SORDU:

EVDE NE YAPIYORDUN?
SIDDIKI AZAM:
HATIRIMA SU GELMIS IDI.HAK TEALA,CENNETI VE CEHHENMI YARATTI.HER IKISINIDE DOLDURACAGINI TAKDIR ETTI.ALLAHTAN C.C. VUCUDUMU CEHENNEMI DOLDURACAK KADAR BUYUK YAPMASINI DILEDIM.BOYLECE HEM HAK TEALA NIN TAKDIRI YERINE GELMIS OLUR HEMDE BUTUN INSANLAR CEHENNEM KORKUSUNDAN KURTULUR CEVABINI VERDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ALLAH U EKBER!!!!
HER OKUDUGUMDA BENI GOZYASINA BOGAN BU YAZIYI SIZINLEDE PAYLASMAK ISTEDIM

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
Ne Mübarek insan. Olaya bak görüşe bak imana bak Yarabbi. Etkilenmemek elde değil...

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
[GLOW=crimson]RABBİM bizleri siddiki ekber olan HZ.EBUBEKİR r.a nın ahlakı ile ahlaklanan kullarından etsin....AMİN...[/GLOW]

peri

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
HARİKA BİR YAZI ELLERİNE SAĞLIK.İNSANIN İÇİ ACIYOR.

FurkanCan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
ALLAH cc RAZI OLSUN.

Hz. Ebû Bekir'in îmânı

Hz. Ebû Bekir, diline hâkim olmak, lüzûmsuz hiçbir şey konuşmamak için mübârek ağzına taş koyardı. Mecbûr kalmadıkça aslâ dünya kelâmı konuşmazdı. Hadîs-i şerîfte buyuruldu ki:

(Ebû Bekirin îmânı, bütün müminlerin îmânı ile tartılsa, Ebû Bekirin îmânı ağır gelir.)

Peygamber efendimizin ilk halîfesi ve peygamberlerden sonra insanların en üstünü olmak fazîleti, üstünlüğü, sadece Hz. Ebû Bekire nasîb olmuştur. O, dîni kuvvetlendirmek, Peygamber efendimizi memnûn etmek için malını vermekte, düşmana karşı cihâd etmekte, hep önde olmuştur.

S&S 15

EHLİ HİZMET

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
zipitvu6.gif

Fahl_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
30
Takım