Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
ya kardeş kusura bakma.son bir kaç senede fenere ve beşiktaşada yıldız verdik ama bizi avrupada rezil ettiler.artık öyle beleş yıldız yok.sitede çok çalış ondan sonra yıldızları alırsın. 8)

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
kardeşim sana yıldız verdik mi diger üyeler nickinin altına fare (mause) ister..kimisi mızrap ister..kimisi ay ister..bunun önünü kesemeyiz...şaka bir yana bu iş hekimoglu abinin alanı..biz oaralara karışamayız..elimde olsa tereddüt etmezdim ama yapamam 8)

siyah-yildizlar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
:) Allah razı olsun kardeş...

Yine de teşekkürederim...

Gördük ya,şu dünyada 3 yıldız için bile bi başımıza kalıyoruz.

Her tıkladı ım kapı suratımıza kapandı,oysa portaldaki her kardeşimiz içinde namazımızda dua ediyoruz,unutmuyoruz onları...

Neyse napalım,inşallah biz de içimize atarız hevesimizi ve bir köşede öylece bi başımıza otururuz...

( Bu duygu sömürüsü de işe yaramazsa ne diyeyim artık) :)

H

hayrunisa

Guest
Orjinal Yazarı siyah-yildizlar
:) Allah razı olsun kardeş...

Yine de teşekkürederim...

Gördük ya,şu dünyada 3 yıldız için bile bi başımıza kalıyoruz.

Her tıkladı ım kapı suratımıza kapandı,oysa portaldaki her kardeşimiz içinde namazımızda dua ediyoruz,unutmuyoruz onları...

Neyse napalım,inşallah biz de içimize atarız hevesimizi ve bir köşede öylece bi başımıza otururuz...

( Bu duygu sömürüsü de işe yaramazsa ne diyeyim artık) :)

:) ya ne sömürücüsün böyle senn :p bu arada işe yaramadı . ayrıca bir başına da degilsin merak etme bir sürüüü arkadasımız ya ne bi sürüsüü

ne diyorum ben yaa hepimizzzz öyleyiz yahu. :D sanki sadece sende var yıldız bizde ay varmıs gibi konusuyorsun :D

kardesim bizde ayınıyız :D yalnız degilsin seni yalnız bırakmıyoruz yani. :D bunun içinde duygu sömürün iptal edildi :D

Üst Alt