Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı Habibemsin
Sevgili Habibemsin.Net Sakinleri

Habibemsin.Net olarak Portalimizda en güzel paylasimlari yapan dostlarimizdan birisini Yilin Üyesi olarak onurlandiracagiz. Yilin Üyesi secilen dostumuzu yollayacagimiz hediye ile ödüllendirecegiz. Yilin Üyesini Portalimizda Aciklayacagiz ve hediyesini posta yolu ile kendisine ulastiracagiz. Genis Bilgiler cok yakinda...
Hizmet, Cenâb-ı Hakkın kullarından talebgetti i ictimâî bir kulluk vazifesidir. Müminin hayatı, mahlûkâta hizmetle bereketlenir; derinlik ve mânâ kazanır. İslâm ahlâkının mühim bir bölümünü teşkîl eden hizmet, nefsin hodgâmlıgından kurtularak digergâm bir rûhla mahlûkâta yönelmek sûretiyle Allâhı ve rızâsını aramaktır. Nefsânî menfaat düşüncesinden uzak, Allâh rızâsı için îfâ edilen her samîmî hizmet, Rabbe olan vuslatın aranmasıdır.(Osman Nuri Topbaş)
Hocamıza teşekkür edrek başlayabilirim.degerli site yöneticileri ve kardeşlerim;insanın verdigi emeklerin karşılıgını alabilmesi elbette güzel bir duygudur,ama öncelikle gerçekten bunu hakedebiliyormuyum diye bir soru sormalı kendisine.ve şimdiden bu soruyu sordum kendime ama hiç birşey verebildigimi düşünmüyorum.onun için şimdiden hediyeyi alacak olan kardeşimizi tebrik ederim,umarım bu hediyeyle beraber sitedeki aktifligi dahada artar ve bizlere egitici,ögretici,yazı ve programlarıyla dahada faydalı olur.

tamtam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ya bence sadece yılın üyesine deeel herkese hediye verilsin... :D
çünkü benim öyle bir şansım yok....

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
HABİBECİM BU FİKRİ İYİ DÜŞÜNMÜŞSÜN

İNŞALLAH KARDEŞLERİMİZE FAYDALI OLUNUR

HEM KONULAR GÜZEL İŞLENİR HEMDE O KİŞİYE BİR NEBZEDE

HEM YARDIM HEMDE ONURA ETMİŞ OLURSUNUZ

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Su andan itibaren herkezin biraktigi mesaj kendisine puan kazandiriyor.
puanlarinizi profilinizde kontrol edebilirsiniz.
Henuz bütün ayarlari bitmedi fakat aksam insallah bitirmis olacagim.Daha fazla bilgileri aksam iletmis olurum.
Bu puanlarin ne faydasi var diyecek olursaniz. Yilin Üyesi en yüksek puan alan Üyemiz olacak.Tabiki bu her yere selam kelam gibi bos mesajlar yazacaginiz anlamina gelmez cünki bu tür sacma mesajlar tarafimizdan derhal silinecektir ve her silinen mesajda puan geri gidecek...

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
abla bende az önce gördüm bunlar ne diyordum çok iyi bir fikir gerçekten şimdiden hayırlı u urlu olsun inş..

Üst Alt