Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Sitedeki faaliyetlerine göre en fazla puan alan ilk 10 üyemiz arasinda secillis yapalim. Birinci olan üyemizi yilin Üyesi secelim ve www.Habibemsin.Net tarafindan armagan olarak bir kitap hediye edelim fikri geldi bugün aklima.
Düsünce ve fikirlerinizi alayim.

Ş

ŞEVVAL

Guest
çok güzel bir fikir abla..AMA YANİ HİÇ SEÇMEYE GEREK YOK :)ASLINDA HERKES BİLİYO BENİM HAKKETTİMİ:)AMA YİNEDE SEÇELİM BARİ:)

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Bütün masraflar bana ayit olacak ayrica sitemize yeni bir system getirecegiz.Puan systemi. Yani her yazinizda puan alacaksiniz ve bu sekil puanlarinizi cogaltacaksiniz...

Ş

ŞEVVAL

Guest
Orjinal Yazarı Habibemsin
Bütün masraflar bana ayit olacak ayrica sitemize yeni bir system getirecegiz.Puan systemi. Yani her yazinizda puan alacaksiniz ve bu sekil puanlarinizi cogaltacaksiniz...
ÇOK İLGİNÇ BİR ŞEY PUAN MI NASIL YANİ MSJ SAYISINA GÖRE Mİ YOKSA YAZDIĞIN YAZININ UZUNLUĞUNA GÖREMİ PUANLAR DAHA FAZLA OLUYO???

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Hakettin sen şevval birinci olmayı , söylemen bi garib. :)

iyi olur tabii ama bunun için bi bir sene bekleyecez dimi.

ondan sonra seçeriz artık.

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Ablam şu puanlama sistemi çok güzel, di r sielerden biliyorum ama millet puan almak için bütün yazıları okumadan; 'saol' 'Allah razı olsun' 'Ellerine sa lık' gibi mana olarak güzel, amaç olarak yanlış ifadeler kullanıyorlar... Bunun önüne de geçmek lazım...

yasemin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
çok güzel ve üyelerimizi aktifleştirmek için de harika bir fikir habibem.
bende kendi fikrim bana göre..
1. yılın üyesine kitap hafif kalır bu yüzden yılın üyesine bir küçük altın alalım..
2. ayın üyesine de bir kitab alınsın..
bu nasıl olacak diye düşünürsek..
tr de bir banka hesap no açtıralım ve daim olan üylerimiz her ay bu kitab ve altın parasını hesap erderek belli cüzi bir miktar para yatırsın..
bunun la bir arkadaşımız ilgilenir ve nereye yollanacaksa o ay yollanır..
haaaa kargo ücreti derseniz bunu ya ödemeli yaparız yada dedi i m gibi yatan hesaptan düşürülür. şey misafirlerim geldi acilen çıkmam lazım
geri gelirim yine
selam ve dua ile

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı nimesay
1. yılın üyesine kitap hafif kalır bu yüzden yılın üyesine bir küçük altın alalım..
tr de bir banka hesap no açtıralım ve daim olan üylerimiz her ay bu kitab ve altın parasını hesap erderek belli cüzi bir miktar para yatırsın..
haaaa kargo ücreti derseniz bunu ya ödemeli yaparız yada dedi i m gibi yatan hesaptan düşürülür. şey misafirlerim geldi acilen çıkmam lazım
geri gelirim yine
selam ve dua ile

jasmin ablama katılıyorum güzel bir fikir ..

musabın dedi ide do ru bununda önüne geçilmedi yada açtı ımız konuları mumkun oldu unca kısa tutmaya çalışalım..öyle daha çok okunca ından eminim ..inş..

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Hayırlısı ne ise o olsun inşaallah.........

ama sırf yazı yazmak adına çok güzel hazineleri okumadan atlamak yanlış olur bu bir kayıp olur...unutmayalım ki en degerli hazineler gömülü olan açıkta olmayanlardır ...onları keşf etmek için araştırmak ugraşmak çaba sarf etmek gerekir.....

Hiçbir şey karşılıksız elde edilmez....

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı nimesay
geri gelirim yine
selam ve dua ile

Oldu Olucak Beşi Biyerde taksaydın. :D :D

Üst Alt