Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Ş

ŞEVVAL

Guest
:D :D :D :D :D :D :D
Orjinal Yazarı PasHa
Orjinal Yazarı nimesay
çok güzel ve üyelerimizi aktifleştirmek için de harika bir fikir habibem.
bende kendi fikrim bana göre..
1. yılın üyesine kitap hafif kalır bu yüzden yılın üyesine bir küçük altın alalım..
2. ayın üyesine de bir kitab alınsın..
bu nasıl olacak diye düşünürsek..
tr de bir banka hesap no açtıralım ve daim olan üylerimiz her ay bu kitab ve altın parasını hesap erderek belli cüzi bir miktar para yatırsın..
bunun la bir arkadaşımız ilgilenir ve nereye yollanacaksa o ay yollanır..
haaaa kargo ücreti derseniz bunu ya ödemeli yaparız yada dedi i m gibi yatan hesaptan düşürülür. şey misafirlerim geldi acilen çıkmam lazım
geri gelirim yine
selam ve dua ile

Oldu Olucak Beşi Biyerde taksaydın. :D :D
:) :D onuda sen takıver pasha abi:)

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı ŞEVVAL
Orjinal Yazarı PasHa
Orjinal Yazarı nimesay
1. yılın üyesine kitap hafif kalır bu yüzden yılın üyesine bir küçük altın alalım..
tr de bir banka hesap no açtıralım ve daim olan üylerimiz her ay bu kitab ve altın parasını hesap erderek belli cüzi bir miktar para yatırsın..
haaaa kargo ücreti derseniz bunu ya ödemeli yaparız yada dedi i m gibi yatan hesaptan düşürülür. şey misafirlerim geldi acilen çıkmam lazım
geri gelirim yine
selam ve dua ile

PasHa Çok Zengin Yaa Takar Beşibiyerdeyi.Aslından Yılın dj sinide seçmek lazım yaa Valla bilezik bile gönderseniz takarım. :D :D

Not : Yumurtabaşı Burması Kabul edilir. :D

Ş

ŞEVVAL

Guest
Orjinal Yazarı PasHa
Orjinal Yazarı ŞEVVAL
Orjinal Yazarı PasHa
Orjinal Yazarı nimesay
geri gelirim yine
selam ve dua ile

PasHa Çok Zengin Yaa Takar Beşibiyerdeyi.Aslından Yılın dj sinide seçmek lazım yaa Valla bilezik bile gönderseniz takarım. :D :D
:)abi bilezik mi dedin:)ya erkeklere altın takmak zararlı diye bişey duymuştum:)bence takma bozdur bilezi i öle harca:)

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı ŞEVVAL
Orjinal Yazarı PasHa
Orjinal Yazarı ŞEVVAL
Orjinal Yazarı PasHa
Orjinal Yazarı nimesay
geri gelirim yine
selam ve dua ile

:)abi bilezik mi dedin:)ya erkeklere altın takmak zararlı diye bişey duymuştum:)bence takma bozdur bilezi i öle harca:)

Ozaman Gerdanlık Gönderin oda Kabulumdur.Oda olmassa Gümüşten Kulaklık isterim. :D

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Konu Ne Hale Geldi Habibem Abla Kesicek bizi . :D

Önce Şevval başlattı abla . :D

yasemin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
işte geldim :D
habibemden önce ben çekecem kulaklarınızı ammada konuyu saptırmışsınız haa!!!
pasha o yumurtaları tek tek kafanda kırmak lazım senin... :D
evet gelelim konunun özüne böyle bir karar alınırsa üyelerimiz önceden maddi düşünsede olayı zamanla alışacaklar ve ihlasla yapacaklardır başı boş ve arayış içinde olan o kadar çok arkadalşımız ,kardeşlerimiz varki....
bizde onları inşaallah önce böyle cazip bir teklifle ve en önemlisi uzataca ımız dost eliyle güzel kalplerini kazanaca ız =)
Bir gencimizi düştü ü boşluktan ve arayıştan kurtarmak kadar daha güzel ne olabilirki???
evet canımın yongaları konuyu saptırmadan yorumlarınızı alalım inşaallah,alallımki gelecek ayın üyesine yetişsin bu güzel fikrimiz :p
sevgi ve muhabbetlerimle...

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Konu Ne Hale Geldi Habibem Abla Kesicek bizi .

Önce Şevval başlattı abla .

Konuyu bu kadar saptiran baskasi olsaydi coktan siteden banlamistim ama pasha sen olunca akan sular durur kardesim..

neyse saka bir yana önce sorulariniza tek tek cevab yazayim.

ÇOK İLGİNÇ BİR ŞEY PUAN MI NASIL YANİ MSJ SAYISINA GÖRE Mİ YOKSA YAZDIĞIN YAZININ UZUNLUĞUNA GÖREMİ PUANLAR DAHA FAZLA OLUYO???

Puan durumu su sekil olacak.
Yeni konu acmak düsük bir puan sayisi( misal 20) puan,
konulara cevab verme daha fazla yüksek( misal 50 puan)..
ve sitede her faaliyetleri bu sekil puan sistemine baglayacagiz..

Ablam şu puanlama sistemi çok güzel, di r sielerden biliyorum ama millet puan almak için bütün yazıları okumadan; 'saol' 'Allah razı olsun' 'Ellerine sa lık' gibi mana olarak güzel, amaç olarak yanlış ifadeler kullanıyorlar... Bunun önüne de geçmek lazım...

Toplanan puanlar üyelerimizin profilinde yazili olacak.
Moderatörlerimize büyük görev düsüyor burada tabi, cünki flood yapanlari veya konulara sadece selam veya allah razi olsun veya elinize saglik gibi bastan salma cevablari daima silecekler.
Silinen mesajlar ne olur?
Mesaj silindigi an bu mesaji birakan üyenin puaninda almis oldugu puan düser.
Bir konuda kisaca sagol.. yazdi ve 50 puan aldi ise bu mesaj silindiginde hesabinda bu 50 puan otomatikmen düsecektir ve bu sekil sadece bastan salma yazilarla puan toplama cabasinin önüne gecmis olacagiz.Adminler daima üyelerin puan durumlarini istdikleri gibi düsürme yetkisine sahip olacaklar ve herhangi bir üyenin sirf puan toplamak icin konuyu dahi bilmeden yazdigini fark ettiklerinde bu üyenin hesabinda 1000 veya 2000 puanini geri alacaklardir.
Ayrica kurallara uyamayan ve ceza alan üyemizde yüksek sayida ayni sekil puan düsecegiz.

Bazi faaliyetlerimizde ise tabiki ödül olarak hediye puanlarimizda olacak.
Ama simdi bunlari hayata gecirmeden henuz söylememiz dogru olmaz.

Hülagü

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Konular hemen de geyi e dönebiliyor. Yarına çıkaca ımızın senedi yokken, yıllık programlar yapabiliyoruz ..Yaşarsak , güzel bir fikir bu arada

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
senenin uyesi ..:):)

cok uzun sure gibi ama...habibem abla dusundu ise uyar neden olmasin ..

bende duzenledigim yarismalarla herkese puan dagitacagim ..:):)
tabi bilenlere..:)

H

hayrunisa

Guest
NE YARISMASI . :D BEN BILGI YARSIMASI ISTIYORUM. KULTUR SORULARIDA OLABILIR. HAYIR DEMEM YANI :D MANTIK SORULARINA BILE KABUL DERIM. HATTA TUBITAKIN SORULARI OLSUN . :D çokmu istedim ne ?(

Üst Alt