Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gökkuşağı1

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
Dünya bırakmıyor ki Sana geleyim...her daim Seninle olayım,Seni hissedeyim...sürekli çırpınışlar içinde kalbim,,,gün geçti,ay geçti yıl geçti!Nefis,bir balçık gibi çekiyor beni...!

Yürüyemiyorum yollarında hep yerinde sayıyor,düşüyorum.Bocalıyorum yokluk ateşlerinde...Pişmanlık pencerelerindeyim.Gözlerim ufukta...

Şu dünyada küçük bir zerre kadar değilim belki de,ama yine de;sevgini istiyor kalbim.

Hep kış olmuş bu güne kadar ömrüm,artık baharları yeşertmek istiyor.Dursun istiyorum zaman her seninle olduğumda...dursun hiç akmasın...Sadece gönlüme akışını hissedeyim.

Ne kadar az hissedebilsem de güneşini ne kadar yalpalasam da yollarında yine de sevgini istiyor kalbim...

Bazen öylesine kapalı buluyorum ki gönlümün kapılarını şimal rüzgarları esiyor ovalarımda.

Bazen kayalardan daha sert oluyor yüreğim.Yüzüm yok belki istemeye ama yine de; sevgini istiyor kalbim....ne kadar yol alamasam da yollarında...sevginden vaz geçmeyeceğim.

Gökkuşağı

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Gercekten cok güzeldi yüregine saglik kardesim sonsuz tesekkürler
Cenab-i hak razi olsun
Selam ve Dualarimla........

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Vazgeçmeyeceğim (:

Eline emegine yüreğine sağlık gökkuşağımız :gul:

YeNi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
MasAllah yüreginizden dökülen incileri bizimle paylasmaniz gurur verici. Kaleminiz hic susmasin insaAllah.

Üst Alt