Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Yüreğimde ince bir sızı Avuçlarımda kanıyor çiçekler Gözlerimden kayıyor kelebekler Tutunduğum dal uçlarında sararıp soluyor umutlarım Bir Leylâ hatırına düştüğüm bu çöle Mecnûn kumlar gözlerimi kapatıyor Eski bir köy evinin penceresinden el sallıyor yetim çocukluğum:
- Görüşeceğiz …

Uzunca bir yol Ayaklarımın mecalini çoktan yemiş bitirmiş Hasretim çamura saplanmış Kızgın güneş altında eriyor ümitlerim Hoyrat rüzgâr Çekip alıyor yakamdan serinliğimi Bir Şirin derdiyle delik deşik ettiğim Ferhat yüreğim feryat ediyor yarım bıraktığım her adımda Ucu yırtık bir mektubun nemli yüzünden korkarak sesleniyor aşklarım:
-Görüşeceğiz …

Kaç güneş battı benim gözlerimde! Kaç mevsimi soldurdum yüreğimde! Kaç “Ah!”ın dizi dibinde eskittim masumiyeti! Kaç günahın kuyusuna kaç Yusuf yüzlü sevabı s/attım ben! Aslı’mı yitirdiğim ateşli ayrılıklarda bir Kerem eline düşüyor gözyaşlarım Aynada göz göze geldiğimde utandı(rdı)ğım adam sessizce fısıldıyor:
-Görüşeceğiz …

Topraktan unutuşlarda eridiğinde yüzüm, vefasız kalplerden itildiğinde hatırım, bir kervanın ucuza sattığı bir Yusuf gibi düştüğümde gözlerden, geride kalan gömleğim düğüm düğüm konuşacak:
-Görüşeceğiz …

Bir hüznün gözünde büyüdüğünde acım, bir sevincin uzağında tutulduğunda adım, en fazla bir hıçkırık bile etmediğinde hatıram, sıcacık bir dudağa değecek bu sözlerim, taze nefeslere dolanacak hecelerim Mezar taşını yazarmış gibi içten midir yazdığım? Ardımda sözcü olarak bırakmaya değer mi cümlelerim? Kalbimden taşıp da geldi kelimelerim? Bir haşir sabahı kendi yüzümün içyüzüyle, kendi sözümün özüyle
Görüşeceğiz…

Senai Demirci...

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
Allah razi olsun paylasan yÜregine saglik
kalbi tesekkÜrler

NİL1

ηє¢мєтüℓ ℓєуℓ

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Beşiktaş
Senai demirci'nin her eseri birbirinden şahane..paylaşım için teşekkürler...

Davam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Takım
Galatasaray
Uzunca bir yol Ayaklarımın mecalini çoktan yemiş bitirmiş Hasretim çamura saplanmış Kızgın güneş altında eriyor ümitlerim Hoyrat rüzgâr Çekip alıyor yakamdan serinliğimi Bir Şirin derdiyle delik deşik ettiğim Ferhat yüreğim feryat ediyor yarım bıraktığım her adımda Ucu yırtık bir mektubun nemli yüzünden korkarak sesleniyor aşklarım:
-Görüşeceğiz … inşallah

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Yüreğine sağlık canım Rabbim razı olsun inş...

Hansa

Lailahe İllallah..

Aldığı Beğeniler
7
Takım
Diğer
mükemmel bir paylaşım... çok güzeldi gerçektendEEE..
HAK TEala ebeden ve daimen razı olsun..

menzil_gülü

Ne Mutlu Müslüman olana..

Aldığı Beğeniler
20
Takım
Fenerbahçe
Rahman c,c razi olsun ablam....ustanin kalemine seninde o güzel yüregine saglik ins.
selam ve dua ile...

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Allah razı olsun kardeşim.Her zaman ki gibi yine çok güzel bir paylaşım olmuş.Ellerinize ve yüreğinize sağlık.
Selam ve dua ile kalın.

b@yk!m

"son derece tehlikeli"

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
ALLAH razı olsun çok güzel bir yazı

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Usta kalemİn yİne ogÜzel yazilarindan bİrtanesİ İdİ.teŞekkÜrler ablacim. EmeĞĞİne gÖnlÜne saĞlik. Rahman razi olsun.

Üst Alt