Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Kuzucuk_saudade

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,083
Takım
Trabzonspor
Ahh değerlu has bacucuvazum bu sene finduklar yandu, cideyrum yaylara arasıra kekik toplayrum evelek toplayrum pınarlardan soğuk sularıda içmeyi ihmal etmeyrum delsede bağrumi. Emme laçün heeç keyfi yoktur bu kardaşunun nedense. Eskü Zaman deduğumiz şeyin tadı varmış meğersem. Yaruş atı deyulduk ozamanlar. Çobanluk yapardum yaylarda koyun güderdük kuzu güderdük ama adam gütmeyü bilmezdü kimseler , bir otun kokusundan bile mutluluk sarhoşu olıriduk.üstü hartamalu Taş duvarlu evlerumizün heryerunden özger girer ciğerimiz bayram ederdu. Zabanan güneş doğmadan biz doğarduk tabiata kuzularlan. Anlarumuz peynir gızartmasu yapar ödülledürdü. Akşamlan ince pancar çorbasu yapup içine de yakan biberu doğrayuuup sobanın gözundeki misur ekmeeni penurle birlukte sinin üstüne deymeyesun keyfumize. Pilli radyolarda dinledüğün yürek yakan türkülerle dalup giderdun güzel rüyalı uykulara. Şimdi anularla yaşamak kaldu geriye. Birde özlemini çektuğum hamsi. Daha ne düyeyum haçan citmedum bir yere aslunda ben hep aranuzdaydum. güzel sevgiler dilerüm en değerlisünden cümlenuze teyerlu kardaşumm benum var olasun hep⭐

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,196
EyvAllah kardasum var olasın
Dogayla savaş halunde oldiğumuz sürece kaybedeceguk biliysun,haçan buralarde de buz vurdi,yandi meyveler ..kalanlere şükur diyruk,seneye olurle insAllah kekik ahh...nasıl güzel kokar ,bizum burdaki dağlara cikayruk dağcılık kulubumuzle bol bol koklayrum gördukce,buz gibi suları bulunca nasıl kosayruk pilseen,köyde dogmadum lakin gidip geluruk,biliruk oralarda yaşamu,gece yıldızlar iner aşağu elunle dokunacakmus gibi,ruzgerle sallanan kavaklarun yaprak sesleru sufadu dinleyene e bida atesde demlenen çay oldu mi dema keyfe...gecesiyle gunduziyle yeniden yeniden doğurur köy hayatu insanu...anladım kalıba senu,yasamak denulen çarkun icunde olmak kalmak ...insan kalmak zor biliruk lakin düştük bı defa ne edeceguk Emir Ezelden gelmus bize ...ne hosturki kaçup gidtdugin çocuklugin vatanın var e buna da şükür:)
Biliy musun pek çok kişuda bu vatan kayup,
O çocigun elini birakmayadun hiç emi...
Omur dedugumuz şey sayilu gün
Yarum asur yasamusum Dünya hayatumda hiic anlamadum
Ruya desam değuulhayal desam değil ...zihunda kalanle üç beş parça,gerisi hislee duygulee...
CAbalayruk iste fanı dunyada
Sagluk en büyuk servet,her anlamde heee
Onu kaybetmeyek gayrusu Allah kerem
Hamsi az yerum öz yerum misir uninde tereyagda tavada:)
Haçan buralarde oldiguni bileyrum lakin arada ses vermeyince uyuyup kaldı mu dedum:)

Sende degerlisun vefakarusun bu forumun eksik kalmayasun kardasum
Herşeye rağmen umudumuz inancimiz Baki evvelAllah
Ahlarimiz uhdelerimiz olacak illaki bununla birlikte iyikilerimizi de aralara serpiştirip üzerimize biçilen ömür denilen kaftanı teslime yaşamaya devam insAllah kardeşim:)
EPeydir siveyi kullanmamistim burda
Sayende klavye isyan etsede iyi oldu iyi
Teşekkür ederim nezaketine
Seslenisime kayıtsız kalmayıp ses verdiğin için:)
Arada kekik serpmeyi unutmayasin sayfalara
Kizkardesinden @Kuzucuk_saudade, ye rica

Üst Alt