Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

-Zeynep-

Mecânin-i Kütüp

Aldığı Beğeniler
2,763
Takım
Diğer
112851.jpg

Kitabın Adı:Yol Hali
Yazarı:prof. Dr. Nazan Bekiroğlu
Yayınevi:TİMAŞ YAYINLARI
Basın Yılı:Ekim 2010
Sayfa Sayısı:256 sayfa

“İncire, zeytine, Sina Dağı’na ve o emin beldeye and olsu ki” acısı uyurken yüzünden okunanlarla birlikte çıktım bu yolculuğa. Evimin bacasının alev aldığı, çeşmelerininse Kerbela kestiği bir düşten sonra düştüm bu yola.

Pasaportumda boş yer kalmadı ey şehir. Mevlana’nın bir Şems kaybettiği Şam sokaklarından geçtim. Ölümünde bile mağrur Selahaddin’in, kılıcının gölgesinde uyuyan Halid Bin Velid’in, Muhyiddin İbn Arabi’nin, sırrını tutamayan sır katibinin ihanetine uğramış Son Padişah’ın türbelerinden gerçek çıktığım yolculuğun sonunda sana geldim.

Cehennemle cennet burada yer değiştirirken. Elini sok koynuna, ihtimal beyaz çıkar. Burası Lüt Gölü karşısı Mesra. İkisi. Nasıl da kıyı kıyıya.
Bu kitap bir yolculuk öyküsü... Bekiroğlu, İran, suriye, Mısır güzergahı üzerinde okuyucusuyla birlikte seyahat ediyor, anlatıyor, hissettiriyor.

Yeni cıktı kitabı hemen sizlerle paylaşmak istedim kardeşimlerim (:

YeNi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Ah ah bir sene boyunca onca kitaplar cikiyor liste hazirliyorum memlekete gidince alirim diye ama sonra bir cogunu bulamiyorum. InsaAllah bu sefer okumak istedigim kitaplari (bu kitapta dahil) bulurum, alirim ve okurum. Tesekkürler.

-Zeynep-

Mecânin-i Kütüp

Aldığı Beğeniler
2,763
Takım
Diğer
Ah ah bir sene boyunca onca kitaplar cikiyor liste hazirliyorum memlekete gidince alirim diye ama sonra bir cogunu bulamiyorum. InsaAllah bu sefer okumak istedigim kitaplari (bu kitapta dahil) bulurum, alirim ve okurum. Tesekkürler.

inşallah kardeşim kitaba ilginiz büyük herhalde (:

YeNi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
inşallah kardeşim kitaba ilginiz büyük herhalde (:

Evet hemde inanilmaz büyük. Hatta kitap hastaligi bile diyesim geliyor. Kah türkce kah almanca okuyorum. Hic birine doyamiyorum. Ama malesef cok etkileniyorum okuduklarimdan. Bir kitapi okuyup bitirince ve güzel bir sonu olmayinca en az bir gün etkisinde kaliyorum. Cok duygusalim sanirim. Ama evet kitap okumasini kitaplari cok seviyorum. :)

-Zeynep-

Mecânin-i Kütüp

Aldığı Beğeniler
2,763
Takım
Diğer

Evet hemde inanilmaz büyük. Hatta kitap hastaligi bile diyesim geliyor. Kah türkce kah almanca okuyorum. Hic birine doyamiyorum. Ama malesef cok etkileniyorum okuduklarimdan. Bir kitapi okuyup bitirince ve güzel bir sonu olmayinca en az bir gün etkisinde kaliyorum. Cok duygusalim sanirim. Ama evet kitap okumasini kitaplari cok seviyorum. :)

aynen bende kitap okumayı seven biriyim (:

-Zeynep-

Mecânin-i Kütüp

Aldığı Beğeniler
2,763
Takım
Diğer
bu konuyu yeniden başka kimse görmedi herhalde (:

Rindane

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Ankara'da sormadığım yer kalmadı, ey gözünü sevdiğim İstanbul ...

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Kitabı okuyan var mı?

Üst Alt