Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Yalnızlığım

Dünyadan uzak.

Aldığı Beğeniler
63
Sadece bu forma has bir özellik olmamakla beraber neden forum(lar)da üyeleri 50,300 500 herneyse mesaj yazmaya zorlama gibi bir durum var?.Şunu yapabilmeniz için şu kadar mesaj yazmanız gerekir gibi bir yazı gerçektende hoş değil.Yalnış anlaşılmak veya kırıcı olmak istemiyorum fakat en basiti özel mesaj yazamıyorum ve kendi profilime bakamıyorum.Beni aydınlatacak bir arkadaşın cevabını bekliyorum.

YeNi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Cevap vermem ne kadar dogru bilmiyorum ama kisaca düsüncemi paylasayim dedim. Ben aksine bu yöntemi cok begendim. Farkli bisey. Özel mesaj konusuna gelince, özel msj sistemini tamamen yasaklayan forumlarda gördüm. En azindan sadece kayit olmakla bitmiyor olay. Paylasimlarda bulunup bazi haklari kazanmak lazim. Ne bileyim bence gayet hos bi sistem. Nacizane sahsi düsüncem.

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
ben katılmıyorum bu görüşe herkes özel fakat başkasının profiline girip hakkında bi takım bilgileri görmek için ya da profiline yorum yapmak içinde belli bi süre gerekir diye düşünüyorum tanıma süreci gibi bişey

Yalnızlığım

Dünyadan uzak.

Aldığı Beğeniler
63
Benim başkasının profilindeki bilgilerle işim yok Elhm.Ayrıca yönetimi beğenip beğenmemede konumuz değil.Özel mesajıda chat değil soru sormak için kullanırım kullanılması gereken yerde.ALLAH razı olsun cevaplarınız için.

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
Cevap vermem ne kadar dogru bilmiyorum ama kisaca düsüncemi paylasayim dedim. Ben aksine bu yöntemi cok begendim. Farkli bisey. Özel mesaj konusuna gelince, özel msj sistemini tamamen yasaklayan forumlarda gördüm. En azindan sadece kayit olmakla bitmiyor olay. Paylasimlarda bulunup bazi haklari kazanmak lazim. Ne bileyim bence gayet hos bi sistem. Nacizane sahsi düsüncem.

ewt katılıyorum bende sana kardeşim daha önce üye olduğum bi site vardı ALLAH razı olsun onlardan fakat böyle bişey kesinlikle yoktu burda emek verdini hissediyosun özel üye olunca sanki büyümüşsün gibi oluyo :)sitede gerçkten aileden miş gibi hissediyosun kendini yeni gelen üyeler sanki site kurucusu senmişsin gibi sevindiriyo seni şahsen bunları hissediyorum üye olur olmaz olması hoş olmazdı ben çok eğlenmiştim 300 msjı doldurana kdr :D
bişeyin değerli olması için emek lazım dmi..?:)

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
Benim başkasının profilindeki bilgilerle işim yok Elhm.Ayrıca yönetimi beğenip beğenmemede konumuz değil.Özel mesajıda chat değil soru sormak için kullanırım kullanılması gereken yerde.ALLAH razı olsun cevaplarınız için.

yanlış anladınız ama yinede cevap için teşekkürler..

YeNi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Bencede yanlis anladiniz. Ama yönetici kardeslerden gerekli cevap gelecektir insaAllah.

Elvan bacim düsüncene katiliyorum bende. Ayri bir heyecan katiyor insana sanki :)

LeyL

Bismihû

Aldığı Beğeniler
4
Sadece bu forma has bir özellik olmamakla beraber neden forum(lar)da üyeleri 50,300 500 herneyse mesaj yazmaya zorlama gibi bir durum var?.Şunu yapabilmeniz için şu kadar mesaj yazmanız gerekir gibi bir yazı gerçektende hoş değil.Yalnış anlaşılmak veya kırıcı olmak istemiyorum fakat en basiti özel mesaj yazamıyorum ve kendi profilime bakamıyorum.Beni aydınlatacak bir arkadaşın cevabını bekliyorum.

özel mesaj sistemi tamamen kaldirildi forumumuzda

ilgili konu icin buyur tiklayin >>> http://www.yenidendogus.net/duyurular/28522-yardym-masasy-alanynyn-kullanymy.html

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Özel mesaj sistemini zaten kullanmıyoruz, özel üyelik için 300 mesaj sınırı koymamızın nedenide, özel üyelerin diğer üyelerin profillerini görüntüleyebilmeleri.

Üst Alt