Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ffb4b66def3dc0471c43129ce4d92de1_1265753851.bmp

ben radyoyu açınca böyle oluyor bilen anlıyan yardım ederse çok hora geçicek teşekkürler..

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
ablam activite x e sağ tiklayip yükle den engellri kaldir denilince sorun olma zinsaAllah neden sorun yapiyor bend eanlaamdim hakkini helal et

Arzuhalim

BendeYar

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Fenerbahçe
Active X Eklentisini sağa tıklayarak indirin ve kurun o zaman sorunsuz gireceksiniz

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
x kapatınca Active X sağama mağa tıklanmıyor donuyor sayfa eror veriyor..

Arzuhalim

BendeYar

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Fenerbahçe
x kapatınca Active X sağama mağa tıklanmıyor donuyor sayfa eror veriyor..

Şimdi Size Bu Çözümleri denemenizi isteyecegim

1.Bellek written olmadı hatayı ne zamandır veriyor overclock yaptınız mı sorun ram lerde yada bir programdan dan olabilir en son yüklediğiniz programları silin başlat çalıştır'a msconfig yazın ctfmon hariç çalışan tüm programları devre dışı bırakın

2.Program ekle kaldırda bulunan flatcastla ilgili tüm yazılımları kaldırmak ve tekardan aynı sayfadan active x yüklemesi yapmak

3.Bunların hiçbiri bir işe yaramadıysa Combofix programını buradan

İndirin ve sisteminize tarama yapın sorununuz eğer bir virusse bunu silecektir.

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Combofix bu programı nerden bulabilirim acaba ötekiler işe yaramadıda..

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
kardeşim verdiğiniz lingi bu şekilde izliyerek tarattım ama ekranım karardı ve yazılım sahteciliği diye bir yazı çıktı bunu nasıl onara bilirim

24b8c2f014ec4befad91c06193c2065c_1265872084.bmp

6c44236454b1e1cd21d50a4eeec5c2ea_1265872110.bmp

d14c2d2644fd4b5f5bc9d05b22b8b386_1265872172.bmp

f4338d016685a7c5864b9fdc6378f4b1_1265872257.bmp

Arzuhalim

BendeYar

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Fenerbahçe
Combofix Taratması Yaparken Böyle birşey Çıkacagını Sanmıyorum çünki 15 günde 1 bende tarattıyorum ve bu linki direk kendi sitesinden verdim onun dısındada birçok arkadasa bu programı verdim herhangi bir sorun yasamadılar bundan emın olabılırsınız

Ve gelelim en önemli noktaya bu Sahtecilik yazısı'nın Microsoftun Kullandıgınız işletim sisteminin yasal olmayan Active kodu kara listeye alınmıs bir cdden Xp işletim sistemini kurmanızdan kaynaklanıyor yani işletim sistemini kurdugunuz cd kara listeye alınmıs.eğer xpyi siz bilgisayarınıza format atarak kurduysanız o cdden tekrar format atmayın bilgisayar cd sarf malzeme dukkanından 3 veya 4 liraya xp cdsi çektirin Ve Onunla bilgisayarınıza format çekin.Bu sahtecilik yazısından kurtulmanız için bilgisayarınızın yasal bir cdden tekrar formatlanıp xp kurulması lazım ....
Aksi Takdirde bilgisayarınız her 15dk da bir kapanıp açılacaktır...
Ayrıca denetim masasından otomatik güncelleştirmeler açıksa kapatınız çünki bilgisayar ve internet açık oldugu surece otomatık guncelleştirmelerde açıksa microsoftla bağlantı içindesiniz demektir eğer kotalı bir internet kullanıcısysanız siz farkında olmadan yapılan guncellemerle kotanız dolabılır

Çözüm:bilgisayarınızdakı önemli dosyalarınızı cdlere veya bellege atıp temiz bir cdden format çekmek...

Not:Ablacım/abicigim ben sizin format çekebildiginize kanaat getiriyorum.Çünki Güzel bir blog tasarımı yapan html yazan bir kişi format gibi basit bir işi yapabilecegini umuyorum .eğer formatı çekmeyi gerçekten bilmiyorsanız BURADAN
Resimli anlatıma bakabilirsiniz....
Format çektikten sonra bilgisayarınızla birlikte gelen Driver cdlerinin içindeki programları yüklemeyi ihmal etmeyiniz...

Arzuhalim

BendeYar

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Fenerbahçe
Combofix programı hakkında gezginler yönetiminin düşünceleri

Bir malware temizleme yazılımı olan Combofix flashdisk ve nadir de olsa dikkatsiz yazılan CD'lerden bulaşan amvo.exe adlı zararlı autorun dosyasını başarılı bir şekilde bilgisayarınızdan siliyor.

Amvo.exe Nedir?
Popüler antivirüs yazılımlarının neredeyse hiçbirinin tam çözüm sunmadığı bu zararlı uygulama kendini system32 klasörünün altına atıyor. En tehlikeli özelliği ise sisteminize bulaştıktan sonra kendini kopyalaması ve gizlemesi.

Amvo.exe'nin Zararları Nedir?
Yerleştiği sistemin performansını fazlasıyla düşüren bu zararlı uygulama aynı zamanda "Gizli" durumda olan klasörlere erişilmesini engelliyor, yazılım bulaştıktan sonra "Klasör Seçenekleri > Görünüm" bölümünden tüm klasörleri görünür yapsanızda sonuç değişmiyor.

Amvo.exe'den Nasıl Kurtulurum?
ComboFix'i bilgisayarınıza indirin ve masaüstüne aldıktan sonra çalıştırın (Vista kullnıcıları programın üzerine sağ tuş ile tıkladıktan sonra "Yönetici Olarak Çalıştır" seçeneğini kullanmalıdır). Eğer bilgisayarınız "Güvenli Kip"te değilse aktif olan tüm güvenlik yazılımlarını ve pencereleri kapatın. Karşınıza çıkan yönergelere "Evet/Yes" diyerek ilerleyin, hızlı bir taramadan sonra ComboFix gerekeni yapacak ve sonuçları C:'nin içerisine attığı log dosyasında size bildirecektir.

Not: ComboFix ile temizlik yaptıktan sonra alternatif olarak Dracula Virüs Temizleyici yazılımı ile tarama yaptırıp mevcut autorun.inf dosyalarını sistemden temizlemenizde fayda var.

Tavsiye: Autorun şeklindeki bu tip zararlı yazılımlardan kısmen de olsa korunmak için bilgisayarınıza taktığınız flashdisk ve CD'leri Otomatik Başlangıç Seçeneğinden değil "Bilgisayarım"dan ilgili sürücünün üzerine sağ tuş ile tıklayıp "Araştır sekmesinden açmanızda fayda var.

Üst Alt