Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Zühre

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Çoban yol kenarında koyunlarını otlatıyormuş. Tam o anda, yanına bir Cherokee Jeep yanaşmış. Brioni gömlek, Cerruti ayakkabılar giyen, Ray-Ban gözlüklü ve YSL kravatlı bir sürücü aşağı inmiş ve çobana sormuş:
- Eğer kaç tane koyunun olduğunu bilirsem bana onlardan bir tanesini verir misin?
Çoban bir adama, bir koyunlara bakmış tamam diye cevap vermiş. Genç adam arabasını park etmiş, telefonunu bilgisayarına bağlamış, bir NASA sitesine girmiş, GPS'ini kullanarak yeri taramış, bir data base ve logaritma ile doldurulmuş 60 excel tablosu açmış ve 150 sayfalık bir rapor basmış. Çobana dönmüş ve tam olarak 1586 adet koyunun var demiş. Çoban doğru diye cevap vermiş. Koyununu alabilirsin. Genç adam koyunu almış ve jeep'inin arkasına koymuş. Bu sefer çoban genç adama dönmüş ve;
- Eğer ben senin işinin ne olduğunu bilirsem koyunumu geri verir misin?
diye sormuş. Adam evet neden olmasın diye yanıtlamış. Çoban Sen bir yönetim danışmanısın demiş. Genç adam nasıl oldu da bildin?  diye sormuş. Çoban çok basit diye cevap vermiş:
- Buraya çağrılmadan geldin bu bir... ikincisi benim zaten bildiğim bir şeyi bana söylemek için benden koyun aldın... Üçüncüsü yaptığın hiçbirşeyden anlamıyorsun çünkü köpeğimi aldın! ...

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ALLAH cc herkeze değişik anlayış ve zeka veriyor çoban deyip geçmemek lazım onun aklıda ona ...hoş bir karşılaşma olmuş aynı zamanda mizahi yönüde güzeldi

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
:Do kadar dil dökmüş Yönetim Danışmanı ama yazık ki koyun ile köpeği ayırt edemiyor,hiçbişeyden anlamıyor ha,pes doğrusu :D

Yönetim Danışmanlığı diye bir meslek mi vardı???? Yani yönetimde olanların danıştığı kişiler boş mu böle ;(

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Demekki çok okuyan degil çok gezen bilirmiş :D:D:D

Üst Alt