Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sultans

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Beşiktaş
ben öyle gördüm şaşmam da ...ufak atışmalar,hafif kırgınlıklar, tartışmalar ve arada kaynayıp giden hoş sohbetler ,yok yok maşallahınız var işte aile dediğinde böyle olur zaten :D

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
nihayet mübarekler,nihayet görebilmişsiniz :) bilseydim yönetime bildir butonunu haber ettiğim mesajın yanına bide göslük eklerdiydim :p

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Bu konuyu açan kardeşimde bana hakkını helal etsin.O konuları silmemiz gerektiği için sildim.Buraya giren üyelerimizin kafaları karıştırılmasın yanlış anlaşılmalara mahal verilmesin yanlış yorumlar yapılmasın istedim.Umarım beni yanlış anlamaz kardeşimiz.
Tekrar hakkınızı helal edin.
Allah razı olsun müdahale etmişsiniz abi yalnız tüm iyi niyetimle bişey sorabilir miyim?
yani müdahale edilmesi için illede uhibbunun aracı mı olması lazım bu bir?

ikincisi altını çizdiğim kısımda yeni girenlerin kafası karışmasını istemediğinizi belirtmişsiniz ama bu şahsın kafa karıştıracak konuları (ki ben yönetime bildir sekmesi ile olayı yönetim masasında görünmesini sağlamıştım biri taşınmış diğeri de hala orada duruyor)içinde barındırdığı tehlike ile birlikte hala duruyor... üstelikte itirazi delilleri içeren mesajları olmadan... okuyacak yeni üye veya herhangi bir bilgi eksiği olan iyi niyetli açısından direkt propagandaya maruz bırakacak usulde duruyor ... yani konu güncellenmesin diye yanlış olan belirtilmesin mantığı bana mantıklı gelmiyor... bu konulara biri itiraz yazarsa haklı olur diye düşünüyorum.O z<amanda yeni bir kördöğüş başlayacaktır .

sanıyorum anlatmak istediğimi çok sarih anlattım. sizinde arif olduğunuza inanıyorum ....

Selam ve dua ile inş.

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Allah razı olsun kıymetli kardeşim.sen haklısın.Bahsettiğin diğer konuylada ilgileneyim inşaAllah.Şuan o konu hangi bölümdeyse bana linkini verirsen çok sevinirim.
Vesselam.

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Tamamdır kardeşim.Tekrar teşekkürler..

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Mesaj sayınız 300'e ulaştığında özel üye oluyorsunuz. Diğer üyelerin profillerini görme ve mesaj atma imkanınız o zaman oluyor. Fazla birşey kalmamış özel üyeliğe.

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
tanıdıgım bırını gordugumde ona nasıl mesaj olarak ulasabılırım ozel mesaj atamıyorumda

Msj atamazsınız suan hıcbırsekılde ulasamazsınız ozel uye olsaydınız profılınden zıyartecı defterıne yazabılırdınız fakat profıllerı gorme yetkınızde yok ...

Üst Alt