Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Yenidendoğuş sitesinin bir yönetimi var ise bizde üyeler olarak kendi yönetimimizi kuruyoruz.

Bu vesile ile muhalif yönetime gölge yönetim ekibi oluşturulacaktır.

"Gölge Yönetim" adına aktif muhalefet yapabilecek üyeler aranmaktadır.

Yönetim çalışmaları tamamiyle kamuoyuna açık olup, site içi yardımlaşma, dayanışmayı sağlayıp, gerekirse halı saha maçı da ayarlanacaktır..

Yönetime girmek isteyen adayları bekliyoruz..

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
Mahşerin dört atlısı geliyor :)Fazla modullamayalım elimizde patlamasın :)

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe

yok yok bir şey olacağı yok hangi güç halk karşısında ayakta kalabilmiş ki..

Takdir-i halk denen bir şey var dimi ? :)

Ama caydırıcı ve pasifize edici yaptırımlarda yok değil :) egemenlik kayıtsız şartsız üyelerindir kumpasa gelmeyin :D

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
burda diktatör gibi algılanmamak adına birşeyler söylemedim. şartlar olgunlaşmıştır, halk beklentilerine cevap bulamazken ne söylesem kifayetsiz kalır.

Mevcut yönetim "Özel Üyelik" adı altında siyah üyeleri adeta elmas madenlerinde çalışmaya mahkum etmiş 300 mesaj gibi astronomik sayılarla zamanın heba olmasına yolaçmıştır. Turuncu olupda mutluluğa ulaşan arkadaşlar ne kadar mutlusunuz?

Avea gibi şirketler topluluğuna hissedar olan bazı yöneticilerden bi kuruş/kontör alan oldu mu?

üyelerimize sesleniyorum lütfen sizde yazın sıkıntılarınızı ortak olsun duygular

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
burda diktatör gibi algılanmamak adına birşeyler söylemedim. şartlar olgunlaşmıştır, halk beklentilerine cevap bulamazken ne söylesem kifayetsiz kalır.

Mevcut yönetim "Özel Üyelik" adı altında siyah üyeleri adeta elmas madenlerinde çalışmaya mahkum etmiş 300 mesaj gibi astronomik sayılarla zamanın heba olmasına yolaçmıştır. Turuncu olupda mutluluğa ulaşan arkadaşlar ne kadar mutlusunuz?

Avea gibi şirketler topluluğuna hissedar olan bazı yöneticilerden bi kuruş/kontör alan oldu mu?

üyelerimize sesleniyorum lütfen sizde yazın sıkıntılarınızı ortak olsun duygular

Çok etkileyici olmuş tebrikler.Üstelik belli bir zaman diliminden sonra siteye girmeyince özel üyelik iptal oluyor nerede emeğe saygı işçi hakkı denen bir olay var hepimiz kardeşiz bu ayrım ne diye siyahlar beyazlar rejimine benzeyen siyahlar ve turuncular rejimi var.
Sırf 300 mesajı doldurmak adına absürd paylaşımlar oluyor görüntü kirliliği sadece!
Sırtımızdan kazanılan cironun payımıza düşenini istiyoruz :D
Muhalefet yok uslup farklılığı var ;)

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Öncelikle yönetimdeki arkadaşlar için günlük, haftalık,aylık ve yıllık raporlar düzenlenip "yöneticiler" hakkında nihai kararlar vereceğiz.
Kurunun yanında yaş da yanmasın felsefesini kullanıp ilgili arkadaşların üzerine üzerine gidip gensoru ile ayağını kaydıracağız..

@Cihan**
fzehra
KanDamLaSi
Onur

Co Admin

Bayram
sümeyya

Moderatör

semerkand

Süper Moderatör

Geceler
Hafız_70
hilalumut
ilminur

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
Meclis soruşturması adına denetimlerde bulunacağız genel görüşmeye her zaman açığız :) yüce divana intikal edecek olay ve şahıslar gizli oy sistemi ile olacaktır üye tam sayının salt çoğunluğunun kararı baz alınacaktır :) İktidar hırsı ile yapılan faaliyetler değildir bunlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt