Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Yöneticiler uyuyo ama biz G.Y iş başındayız :)

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Grev ve toplu sözleşmeyi halletik yakında başlşık değiştirme, adam banlama, çerez dağıtma gibi haklarımız da olacak :)

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
inek2.png

Ayrıca potansiyelide çok yüksek :)

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
site için hayırlı olsun şimdiden kardeşler...zamanımız olsa da bizlerde ilgilensek nerde..... işten güçten zaman bulamıyoruz kardeşler..........YAŞASIN ÖZGÜRLÜK...HEPİNİZE BAŞARILAR......SONUÇTAN HABER VERİNİZ ONA GÖRE.............

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Yöneticiler neden ziyaretçi defterlerini kapatıyorlar ki ??
Acil bir müdahale gerekiyor ama bazı yönetici kardeşlerimizin ziyaretçi defteri, profil sayfası kapalı.. mesaj da atamıyoruz ne yapacaz.. ??

hattap...

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
selamünaleyküm islamın erleri
ben işinize pek karışmak istemem muhalefetten ziyade çarkın düzgün çalışması için dişlilerin iyi seçilmesi gerekir
bende bu dişlilerden biri olmak isterim bir baş ve kademeli,yönetim olmalıdır ast üst kavramı bir birine karışırsa yönetim zor olur fikrindeyim biat edilmişse biatin gereği yerine getirmelidir bilgi ve hizmet bukabilinde kademeli olarak yönetimde yer verilmelidir hakedene hakkını verin hattabın oğlu ömerin adaletini dağıtın
selametle inşallah
hattap,,,,,,,,,,,,,

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Siz ciddi ciddi bizim ayağımızı kaydırmayı düşünüyorsunuz galiba :) bizdemi ayaklansak ne ne dersiniz buna :D ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt