Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Beyoğlu

aşka yolculuk

Aldığı Beğeniler
13,779
Takım
Galatasaray
Bahaettin KARAKOÇ

YORGUN BULUTLAR OTURMUŞ GÖZLERİNE VE HÂLÂ BİR HÜSNÜYUSUFTUR BENDEKİ YÜZÜN

Sanki doğduğumda kayalara zincirlenmiş bir mahkumum ben Seslensem bütün kayalar üzerime uçacak Sanki türbelere adanan son mumum ben Yüreğim öylesine sımsıcak Sesimse içimde yer arar saklanacak

Parkin tenha bir yerinde tek başıma oturmuşum Kanatlarım daire çiziyor eski temmuzlarda Sık sık hüzünle karşılaşıyorum, seyre durmuşum Bir cenaze gidiyor omuzlarda Kaderim kayıyor buzlarda

Her zaman çevrem kalabalık, bense yalnızım Sorana derim ki; yüreğim yârimin yaşında Bütün pusulaların ibrelerini şaşırtır yıldızım Bir senin dişinda Güneşse senin peşinde

Gelip geçen her geminin selâm düdüğünde Sanki ateşlere basar, bıçak üstünde yürürüm Bir bulut gerisinde yüzünün güldüğünde Renk renk bandıralarda seni görürüm Düş görmekte özgürüm

Yorgun bulutlar oturmuş gözlerine Ve hålä taze bir hüsnüyusuftur bendeki yüzün Ey benim takvimim, künyem, güldestem, divanim, Ey işık hızında seyreden hüzün Gülümse, kördüğümler çözülsün

Çok vaktimi çaldı düş hırsızları İzci kuşlarına dedim ki, arayın, bulun Ben senin potanda erimiş sen olmuşum Dağılmışım yollarına Istanbul'un Kesiştiği çizgileyiz arz ve tül'un

Üst Alt