Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Ş

ŞEVVAL

Guest
;( ;( ;( ;(abi çok acı ve gerçek burda olanlar..nasıl müslümanlarız orada insanlar aç ,susuz,sefalet içinde bizde burda bolluk içindeyiz.. ?( ?(onlara yardım edelim... 8) 8) 8) ;(

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
ALLAH yoksullarin fakirlerin yar ve yardimcisi olsun ..:(:(

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
;( mahfettin beni perwerder kardes bunlar dünyanin ayibi insanlarin ayibi yaa biz niye yasiyoruz ya biz burda sefa sürerken onlar orda olucak seymi yaa bi kanpanya kuralim biseyler yapalim yardim edelim ne olur uffff insan kiyamiyo bakmaya dayanilmiyo bu aciya :( :( ;(

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Ne kadarda adaletsiz bir ya zaman da yaşıyoruz böyle.

Öyle bir zamanda yaşıyoruz artık insanoglu kendi bireyini , ailesini , milletini tarafını tutar olmuş.Başkalarını düşünmez olmuş.Bizler ne kadar da vurdumduymaz olmuşuuz böyle.Temenniyden başka bir şey yapamaz olmuşuz.

rabbim orada ki yardıma muhtaç insanlara yardım eden müslüman kardeşlerimizden razı olsun.Amin

nureyda

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
çok etkileyici ve düşündürücü resimler...Böyle tablolarda içim acıyınca hep şöyle düşünerek teselli bulmaya çalışırım:Allah şüphesiz benden çok daha merhametli...

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Orjinal Yazarı verdesemme
çok etkileyici ve düşündürücü resimler...Böyle tablolarda içim acıyınca hep şöyle düşünerek teselli bulmaya çalışırım:Allah şüphesiz benden çok daha merhametli...

Evet kardeşim bu konuda haklısın,

Belki çoook uzaklar bizlere ama hele duaların reddedilmedigi

bu Mübarek ayda garipler,yoksullar,aç ve suzsuzlar,dullar,yetimler,

Öksüzler, başlarını sokacakları bir yer bile olmayanlar için

çok çok dua etmeliyiz... ;(

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
Original von hayrullah

Öyle bir zamanda yaşıyoruz artık insanoglu kendi bireyini , ailesini , milletini tarafını tutar olmuş.Başkalarını düşünmez olmuş.Bizler ne kadar da vurdumduymaz olmuşuuz böyle.Temenniyden başka bir şey yapamaz olmuşuz.

rabbim orada ki yardıma muhtaç insanlara yardım eden müslüman kardeşlerimizden razı olsun.Amin

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı KanDamLaSi
Original von hayrullah

kim zerre kadar hayır işlerse bu onun lehinedir...
kim de zerre kadar şer işlerse buda onun aleyhine dir......

Üst Alt