Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ervah

Başyücelik

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Fenerbahçe
Bu fena ortalığı kızıştırır benden söylemesi;) Oylamalardan sonra kimsa alınıp gücenmesin-miş yaw insanın kanında var egoizm ;) Beni seç, beni seç :) Şaka bir yana keyifli olacağa benzer. Ben seyirci koltuğundayım efendim zira çoğu kişiyi tanımıyorum. Bu arada rumuzumuzu zikredenler olmuş sağolsunlar. Valla ben yalnızlığı severim o da beni;)

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
Bu fena ortalığı kızıştırır benden söylemesi;) Oylamalardan sonra kimsa alınıp gücenmesin-miş yaw insanın kanında var egoizm ;) Beni seç, beni seç :) Şaka bir yana keyifli olacağa benzer. Ben seyirci koltuğundayım efendim zira çoğu kişiyi tanımıyorum. Bu arada rumuzumuzu zikredenler olmuş sağolsunlar. Valla ben yalnızlığı severim o da beni;)

Efendim olaya sanki siyasi boyuttan ele almışsınız :) koltuk sevdası olmaz zannımca hiç bir bireyde sonuçta herkes adil davranıyor reyde çok şiirimsi oldu be :)

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Arkadaşlar oylama başlasın kimi bekliyosunuz :D :çekiç:

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
hayırlısı olsun benim için hepiniz enlerdensiniz zaten :)

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Herkez bir en'le başlar hayatına :)

uysal.. komik..en sulugöz bebek gibi..

Seçim sizin..

Yalnızlığım

Dünyadan uzak.

Aldığı Beğeniler
63
Yarışmalar kişiyi iste(me)diği bir rekabete sokar ister,istemez.Anılmak güzeldir anılmamanın verdiği elim duygular kadar burkar yüreği.Yıl/lar boyunca YenidenDoğuş'a üye olmuş fakat yer edin(e)memiş yüzlerce,bir günde herkesin kalbinde yer edinen kişiler varsa sitede bu yarışmanın adilliği sadece adında kalır.Fikirlere saygım kendime olan saygımla kıyasla elbette sonuç sadece saygı duymak olur.

Başarılar dilerim.

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
seyyalem ya
bayagi yorulmussundur ya sorulari cevaplarken :hihi: :hihi:

Üst Alt