Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
ip adresiyle rahatlıkla bulabilirler konuyu kimin açtığını. onur'un başını ağrıtmayız.
saolun bilgi için Eyvallah

Magrip

Hizmet Nimettir.

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Sayın Site Sahibi,

sitenizde Danone Tikveşli Gıda ve İçecek Sanayi ve Ticaret A.Ş. “DANONE'NİN HAİN PLANI” başlığı altında karalayıcı, asılsız iddialar içeren yazıyı yayınlamakta olduğunuzu tespit etmiş bulunmaktayız. Sitenizde yayınlamakta olduğunuz yazı, şirketimize bilinçli bir şekilde zarar vermek için oluşturulmuş, tamamen hayal ürünü olan mesajlar içermektedir. Bu mesajlara kaynak olan kişiler tespit edilmiş olup, hakkındaki adli soruşturma devam etmektedir. Diğer yandan, bu karalayıcı mesajları kötü niyetli olarak çeşitli kitlelere ileten diğer şüpheliler adli makamlarca tespit edilmiştir ve halen tutuksuz olarak yargılanmaktadır. Karalama kampanyası hakkındaki gerçekler konusunda bilgi edinmek için Danone :: Basn Duyurusu adresini incelemenizi öneririz.

Global internet ortamında herkesin ulaşabileceği şekilde kamuya yayın yapan bir sitede, gerçekliğini araştırmaksızın, dünyaca saygın bir kurumu karalayıcı, asılsız iddialar içeren bu yazıyı yayınlamanın sizi hukuki ve cezai açıdan sorumluluk altına soktuğunu bildirmek isteriz. Nitekim şirketimiz aleyhine internet üzerinde kötü niyetle hareket eden ve uyarılara rağmen hukuka aykırı içeriği yayınlamaya devam eden site sahipleri/yaratıcıları hakkında da hukuki ve cezai dava yollarına başvurduğumuzu, siteye erişimin engellenmesi gibi gerekli önleyici tedbir kararlarını aldırdığımızı ayrıca belirtmek isteriz.

Yukarıdaki açıklamalar ışığında sizin sorumluluğunuz ve tasarrufunuz altında olan... adresindeki sitede şirketimiz aleyhine yayınlanmakta olan yazıyı 3 (üç) gün içinde tamamen kaldırmanızı aksi takdirde hukuka aykırı bu yazıyı kasıtlı olarak şirketimizi zarara uğratmak ve karalamak adına yayınladığınızı kabul ederek gerek hukuk mahkemeleri nezdinde hukuki gerekse savcılık nezdinde cezai işlemlere başlayacağımızı üzülerek bildiririz.

Saygılarımızla,
Danone Tikveşli Gıda ve İçecek Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Yukarıda Bana da bu konu Hakkında bir uyarı gelmişti.Tabi ki konuyu Kaldırdık : )

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
rica edrimde mesele konuyu açan değil sitesinde yayınlanmasına izin verme olayından site sahibi...

hermneyse uzatmanın anlamı yok forum olduğundan sadece bir bilgi paylaştım .. sonuçtada duamı da yaptım ve zaten duamı eylemimle destekleyen biriyim... vebalimin olmadığı kanaatimle vicdanım da rahat. ama elbette Ümmetin hassasiyetlerinin artması ve ciddi manada mücadele(hukuksal toplumsal.. hangi platformda gerekiyorsa o platformda) tebliğ yapılması ,doğru şeyin doğru usulle yapılması gereğinede inancım sa tam....

niyetinizi takdir ediyorum Allah ecrinizi artırsın ve

Allah Ümmete bilinç ihsan etsin dedim en son :gul:

Dip Not= sonuçta bu yazdığımız mesajlarda konuyu canlı tutup gündem yapması açısından yararlı oldu diyede bakabiliriz olaya :)

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Yukarıda Bana da bu konu Hakkında bir uyarı gelmişti.Tabi ki konuyu Kaldırdık : )

işte söylediğim buydu... benim tanıdığım site sahibi kardeşim her konu eklenmesi olayında uğraştı en son tazminat olayına maruz kaldı.. konulardan birinde bahsedilse yazık garibim atmaca gibi hemen konuya dahil olur arkadaşlar lütfen başım ağrıyor derdi ....

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
bizede uyarı gelince bakarız bi çaresine artık. ALLAH Razı olsun

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
beirut5.jpg

.

3f1acdad.jpg

Fetih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
yok unutmmadık unutmyoruzda..almıyoruz Allahın ıznıyle..kullanmıyoruz hatta cevremızdekılerede aynen devam ettırıyoruz..tşk ederiz..tekrar bır hatırlatma yaptıgınız ıcın..

Üst Alt