- Aldığı Beğeniler
- 2
gecenin bilmem kaci..nijer diye görmedigim bir yerde ölüyormus cocuklar..hani subatta gitmeyi planladigim güney afrika'nin oldugu kitada,yukarisinda bir yerlerde..anneler 20 kiloymus...bu 20 kiloluk halleriyle egri bügrü bedenleri topraga birakiyorlarmis..aglamiyorlarmis..daha dogrusu aglayamiyorlarmis cünkü akacak yaslari yokmus..vücudun kacta kaci su, kacta kaci kemik ve kacta kaci kas idi unuttum.. sahi bir de yag ölcen aletler vardi degil mi?yaglarimiz da olmali öyleyse bu taksimde.
dünyada üc saniyede bir cocuk ölüyormus..vakit tuttum, iki elimi birbirine vurup 'sak' diye ses cikincaya kadarki zaman..dördüncü kez yaptigimda ise nijer'deki cocuk ölüyormus..
aglamayali hayli zaman olmustu..gözyaslarimin, akmasi icin ölümün anneme yaklasmasi mi gerekliydi?
dualarim ne cok kendimeymis!
yetis ey Rahîm..(yoksa gaflettemiyim)
dünyada üc saniyede bir cocuk ölüyormus..vakit tuttum, iki elimi birbirine vurup 'sak' diye ses cikincaya kadarki zaman..dördüncü kez yaptigimda ise nijer'deki cocuk ölüyormus..
aglamayali hayli zaman olmustu..gözyaslarimin, akmasi icin ölümün anneme yaklasmasi mi gerekliydi?
dualarim ne cok kendimeymis!
yetis ey Rahîm..(yoksa gaflettemiyim)