Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gülyüzlüm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
63
Takım
Galatasaray
Yumurta üzerine ALLAH yazısı şaşırttı!

699120100125062310648.jpg

Adıyaman'da bakkaldan alınan bir yumurtanın üzerinde Arapça 'ALLAH' yazması görenleri hayrete düşürdü.
Adıyaman merkez Yavuzselim Mahallesi'nde oturan Mustafa Kilinç, bakkaldan birkaç tane yumurta aldı. Aldığı yumurtaları pişirmesi için eşi Türkan Kilinç'a verdi. Türkan Kilinç, yumurtaları kırmaya başladığında bir yumurtanın üzerindeki kabartma dikkatini çekti.

Yumurta üzerinde Arapça, 'ALLAH' yazdığını gören Türkan Kilinç, yumurtayı kırmayarak eşine gösterdi. Arapça 'ALLAH' yazan yumurtayı görünce hayretler içinde kalan aile, yumurtayı saklamaya karar verdi.
Aile yumurtayı saklayacaklarını belirterek, bu göstergelerden ibret alınması gerektiğini ifade ettiler.

699120100125062310648.jpg

İHA​

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
tesekür kardesim..

Gülyüzlüm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
63
Takım
Galatasaray
Allah sizlerden de razı olsun

hazan mevsimi

İdi Amin Dada

Aldığı Beğeniler
20
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun efendim net ortamında bu tür resimleri sık sık görmekteyiz Daha önceden bulutta , balığın sırtında , el içinde , bazende zorla benzetmeye çalışanlar , hatta bu işi sulandıranlarda var , bazılarının sahte olduğunu öğreniyorsunuz.
Benim fikrim ; şeklen birşeyler aramak , bundan pay çıkartmak makul birşey olmasa gerek , baktığımızda zaten yumurta başlı başına bir mucizedir.
Eğer maksat Rabbimizin tecellilerini görmek ise kainatın her köşesi eşsiz nişaneler ile bezeli değil mi ? Eee ne demişler görendir görene , köre nedir körene. Dağlar , taşlar , kuşlar hepsi bize bunları anlatıyor , yeterki bakmasını ve dinlemesini bilelim. Zaten maksat görmekten ziyade görülenin içindeki deruni manayı anlamak değil mi ?

Gülyüzlüm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
63
Takım
Galatasaray
yorumunuza sağlık hazan mevsimi kardeşim

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707
Takım
Galatasaray
Paylaşımına sağlık sevval,
Bende naçizane görüşümü söylemek istiyorum, hazan mevsiminin dediği gibi net ortamında çok fazla görüyoruz bu tarz resimler, gerçek veya sahte...
Orası tartışılır, ama Allahu Teala Kuran-ı Kerimde buyur ya, ...görmez misiniz, ...düşünmez misiniz...
Allah yazısından ziyade o yazının yazılı olduğu yumurta daha büyük mucizesi değil mi?
Allah yazısını mı mucize düşünücez, yumurtayı mı öncelikle.

Gülyüzlüm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
63
Takım
Galatasaray
bizler zaten yumurta mucizesinin bilincindeyiz inşaallah ama baktığı halde görmeyen ve onlar kör,sağır ve dilsizdir ayetine mazhar olan çok insan var ısrarla bana Allahı göster diyen cahillerle dolu etrafımız bu olay gerçek veye yanlış benim için önemli olmasada ondan ilham alacak çok insan olduğunu düşünüyorum

Üst Alt