Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Yüreğimi sevginle ısıt Rabbim..

Üşüyorum hemde çok, sen olmazsan sanki zemherir ömrüm..Sensin baharım yüreğime çiçekler açtıran..Allahım..

Emrinle cehennem yanmış yanmış ya, bir anlık aldığı verdiği nefes zemherir olmuş , çok soğuk buz tutmuş sanki yüreğim..

Her aldığım nefeste Rabbime hamd ediyorum, aldığım verdiğim nefese Ehamdülillah..

Ya güne eremesem, yine Rabbimi anamasam.adı yanmak olsa bu.. Bir an olsun dua edemem diye korkarım. insan sevdiği sürece dili bülbül olur, nasılki bülbül güle aşkını anlatır. ey yar olan Allahım beni bülbül eyle senin isminle şakıyayım..

Öyle güzel bir ses verki : beni dinleyen imana müminliğe müttakiliğe ersin..Bana öyle güzel lisan verki seni anlatayım dağa taşa yarattığın diğer canlıları anlama kabiliyeti ver...

Ne gençlikte nede yaşlılıkta aldığım nefes boyunca rızık derdim teleşım olmadan huşu içinde ibadet etme yeteneği ver beni secdelerde kabul et.Rabbim..

Senle aramıza kimseler bırakma.sağım solum sen. aldığım verdiğim nefeste sen ol..Allahım..

Günün akşam olmasından şeytenın vesvese vermesinden nefsime uymaktan seni unutmaktan korkarım. Allahım..Ne olur bana kendini unutturma Rabbim..

Senin emrine tabi olanlardan, yaşayanlardan, kur-anın hadimi olan, rızana kavuşanlardan kıl..Rabbim..

Her yeni gün Rabbimin bizlere emaneti. Günümüzü senin rızana uygun geçirmeyi nasip et ..Allahım..

En güzel sanat müslümanya yaşamak en büyük hünerse müslüman olarak can verebilmektir.. Rabbim bizleri imanla yaşayan imanla ölen iman ile dirilenden eyle...
Amin ecmain..

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
Aminn aminn aminn
Rabbim razı olsun kardeşim
@)-;--~~~

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Aminnnnn Ya Rabbel Alemin
Cenab-i Hak razi olsun herdaim kardesim tesekkürler
Selam ve Dualarimla.....

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
teşekkür ederim ...vuslat
Geceler kardeşlerim Rabbim ebeden daimen gani gani razı hoşnut olsun..ömrünü yaşamını her anını güzellikler ile doldursun..
ömrün kışı görmesin daim baharı yaşasın...duaları kabul amelleri makbul olunan kul kılsın..Rabbim..

Üst Alt