Allah Razı olsun yüreğinize sağlık
CeyliN YD Üyesi Üyelik Tarihi 28 Kas 2010 Mesajlar 158 Aldığı Beğeniler 1 Konum Ankara Takım Beşiktaş 12 Ocak 2011 #241 Allah Razı olsun yüreğinize sağlık
(Kun Fe Yekun) Liva-ül Hamd Üyelik Tarihi 30 Eyl 2010 Mesajlar 1,233 Aldığı Beğeniler 22 Konum İstanbul-Malatya 12 Ocak 2011 #242 Ahlakın yanına nezaketi, Maneviyatın yanına samimiyeti Koyabildik mi Bu dünyadaki en hassas terazi, İnsanın içidir…
Ahlakın yanına nezaketi, Maneviyatın yanına samimiyeti Koyabildik mi Bu dünyadaki en hassas terazi, İnsanın içidir…
LAZOĞLU LAZOĞLU Üyelik Tarihi 11 Eki 2010 Mesajlar 1,134 Aldığı Beğeniler 14 Konum KARADENİZİN FIRTINALI YERİNDEN Takım Trabzonspor 12 Ocak 2011 #243 Ne giysem yakışmıyor uçurumlardan başka Dağıtamıyor hiçbir güneş ruhumdaki sisi Ve ben hâlâ yarın güzeldir diyorum Kalmasa da albenisi . .
Ne giysem yakışmıyor uçurumlardan başka Dağıtamıyor hiçbir güneş ruhumdaki sisi Ve ben hâlâ yarın güzeldir diyorum Kalmasa da albenisi . .
(Kun Fe Yekun) Liva-ül Hamd Üyelik Tarihi 30 Eyl 2010 Mesajlar 1,233 Aldığı Beğeniler 22 Konum İstanbul-Malatya 13 Ocak 2011 #244 La-Tahzen/Üzülme... ''Üzülme!'' der Mevlana ve devam eder.. "Kaybettiğin her şey başka bir surette geri döner."
La-Tahzen/Üzülme... ''Üzülme!'' der Mevlana ve devam eder.. "Kaybettiğin her şey başka bir surette geri döner."
(Kun Fe Yekun) Liva-ül Hamd Üyelik Tarihi 30 Eyl 2010 Mesajlar 1,233 Aldığı Beğeniler 22 Konum İstanbul-Malatya 13 Ocak 2011 #245 Gönül buğday tanesine benziyor, Biz se değirmene.. Değirmen nerden bilecek, Bu dönüşün hikmeti ne ?.. __HZ. MEVLANA__
Gönül buğday tanesine benziyor, Biz se değirmene.. Değirmen nerden bilecek, Bu dönüşün hikmeti ne ?.. __HZ. MEVLANA__
LAZOĞLU LAZOĞLU Üyelik Tarihi 11 Eki 2010 Mesajlar 1,134 Aldığı Beğeniler 14 Konum KARADENİZİN FIRTINALI YERİNDEN Takım Trabzonspor 13 Ocak 2011 #246 içimden dedim gömülü bir ırmağın yalnızlığıdır bu beraber yürüyelim olur mu... İbrahim Tenekeci
-Zeynep- Mecânin-i Kütüp Üyelik Tarihi 10 Şub 2009 Mesajlar 2,441 Aldığı Beğeniler 2,763 Konum Ankara Takım Diğer 13 Ocak 2011 #247 Sevmek, SöyLemek DeğiLdir Unutma..! ALıp Yüreğine Koymaktır..
(Kun Fe Yekun) Liva-ül Hamd Üyelik Tarihi 30 Eyl 2010 Mesajlar 1,233 Aldığı Beğeniler 22 Konum İstanbul-Malatya 13 Ocak 2011 #248 Her gönül bir tek sevgiliye müştâktır aslında... Ne var ki, kıblesi yanlıştır... Bulduğunu sandığı şey, gerçekte aradığı değildir.... Kimisi bir gözleri âhûya zebûn.... Kimisi bir gül yüzlü güzele meftun.... Kimisi de bir ceylan bakışlıya mecnundur.... Bazısı dünyanın âlayişine kanmış.... Bazısı mâl-u mülke aldanmış.... Bazısı da hayal alemini, gerçek sanmıştır... Oysa her birisi, bir tek sevgili tarafından sınanmıştır...
Her gönül bir tek sevgiliye müştâktır aslında... Ne var ki, kıblesi yanlıştır... Bulduğunu sandığı şey, gerçekte aradığı değildir.... Kimisi bir gözleri âhûya zebûn.... Kimisi bir gül yüzlü güzele meftun.... Kimisi de bir ceylan bakışlıya mecnundur.... Bazısı dünyanın âlayişine kanmış.... Bazısı mâl-u mülke aldanmış.... Bazısı da hayal alemini, gerçek sanmıştır... Oysa her birisi, bir tek sevgili tarafından sınanmıştır...
(Kun Fe Yekun) Liva-ül Hamd Üyelik Tarihi 30 Eyl 2010 Mesajlar 1,233 Aldığı Beğeniler 22 Konum İstanbul-Malatya 13 Ocak 2011 #249 ''Tekbir; tekliftir. Secde ise; İlân-ı aşk ''
(Kun Fe Yekun) Liva-ül Hamd Üyelik Tarihi 30 Eyl 2010 Mesajlar 1,233 Aldığı Beğeniler 22 Konum İstanbul-Malatya 14 Ocak 2011 #250 ßenden Uzakta OLsun ErSin Muradına. DiLerim SuLtanLar Çıksın ßahtına. Layık 0Lmadı GönüL Tahtıma 0Lsa Ne Yazar 0Lmasa Ne Yazar...
ßenden Uzakta OLsun ErSin Muradına. DiLerim SuLtanLar Çıksın ßahtına. Layık 0Lmadı GönüL Tahtıma 0Lsa Ne Yazar 0Lmasa Ne Yazar...