Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Yüregimle Konusuyorum

Selam sana olsun yüreğim,

Sen, ben ve bizi yaratan. Başbaşa idik ve de başka kimsemiz yoktu. Sen bana anlatıyordun gerçekleri ama ben seninle konuşulacağını bilmiyordum. O yüzden kendimi yalnız hissederdim. Hep yalnızlık şiirleri yazardım. Oysa o günlerde sana kulak verebilmiş olsaydım şimdiye nasıl güzel bir diyaloğumuz olurdu değil mi?

Artık seni dinlemek istiyorum yüreğim, artık senin sesini seçiyorum. Artık seninle olmak istiyorum. Seni susturup, dışarıyı dinlediğim yeter diyorum. Haksız mıyım yüreğim söyle bana?

Başkalarından önce seni dinleseydim, bilgilerimi kitaplar değil, Tek Gerçek Hakikat olan Kur'an çizerdi. Başkalarından önce seni dinleseydim şuan sen bu kadar yaralı olmazdın.

Ben seni dinlemeyi seçtim ama, çok geç yaptım değil mi bu tercihi? ve senin artık sesin çıkmıyor, konuşacak mecalin yok ya da bana küssün. Bazen varlığını tamamen unuttuğum anlar bile oldu yüreğim. Haklısın seni çok yalnız bıraktım, aslında kendimi. Ama pişmanım. Seni tamir etmek için uğraşıyorum, ne olur bana yardım et. Yeniden dirilelim, yeniden dost olalım. İnşallah bundan sonra önce seni dinleyeceğim. Çünkü sen hep haktan yanasın biliyorum.

Bana yine doğruyu fısılda ne olur, yaralarını tamir edebilmek için ne
yapmalıyım? Bana söyle...

Alinti

HARUN_2403

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Beşiktaş
Bazen varlığını tamamen unuttuğum anlar bile oldu yüreğim. Haklısın seni çok yalnız bıraktım, aslında kendimi. Ama pişmanım. Seni tamir etmek için uğraşıyorum, ne olur bana yardım et. Yeniden dirilelim, yeniden dost olalım. İnşallah bundan sonra önce seni dinleyeceğim. Çünkü sen hep haktan yanasın biliyorum.

ALLAH RAZI OLSUNN

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Cok güzeldi can paylasan yüregine saglik kalbi tesekkürler
Cenab-i Hak razi olsun herdaim
Selam ve Dua ile.......

ihda

Edep_Ya_Hu

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Galatasaray
Ben seni dinlemeyi seçtim ama, çok geç yaptım değil mi bu tercihi? ve senin artık sesin çıkmıyor, konuşacak mecalin yok ya da bana küssün. Bazen varlığını tamamen unuttuğum anlar bile oldu yüreğim. Haklısın seni çok yalnız bıraktım, aslında kendimi. Ama pişmanım. Seni tamir etmek için uğraşıyorum, ne olur bana yardım et. Yeniden dirilelim, yeniden dost olalım. İnşallah bundan sonra önce seni dinleyeceğim. Çünkü sen hep haktan yanasın biliyorum.

Bana yine doğruyu fısılda ne olur, yaralarını tamir edebilmek için ne
yapmalıyım? Bana söyle...

emegine ve gönlüne saglık kardeşim...

rabbim razı olsun....

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Çok güzel bir paylaşımdı.Allah c.c. ebeden razı olsun ilminur kardeşim.Yüreğinize sağlık.
Selam ve dua ile kalın.

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun güzel paylaşımdı...
yüreğine sağlık...

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Rabbim razı olsun ömrünüze bereketokuyan gözlerinize sağlık selam ve dua ile kalın inş....

Üst Alt