Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Vukuf-i Kalbi

ڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

Aldığı Beğeniler
8
Takım
Fenerbahçe
Yüregine sarildim senin...

Seni incittigim icin özür dilerim. Ruhunun yorulmasina nasil da izin verdim? Buna hakkim yoktu. Gözya$larini akittigin her an yüregime bir bicak saplaniyordu. Yüreginin islanmasini ve ü$ümesini istemiyorum. Senin akittigin her damla gözya$i, yüregimin topragindaki sevgi ciceklerinin hasadini verimsiz kilacak. Cicekleri gözya$larin kurutacak.

Sana sitem etmeye hakkim yoktu. Sabirsiz yanimin seni tüketmesini göze alamiyorum.

Hüznü ku$andigin zamanlarda, ayakta durmaya dahi gücümün olmadigini bilmeni isterdim.

Cözülmemek icin tutunup kaldigim, yüreginde duydugum sestir. Sustugun zaman, yildizlar sevdayi hapsediyor icine...

Dü$lerini bölmek istemedim ki... Yorgunluguna dert eklemeyi istemedim. Yüreginin yorgunlugunu nasil dindirebilirim? Seni gönlümün ücüncü sirasinda, sonun ba$langicinda hep ya$atacagim. Sükutunu dinliyorum. Icimin yankisi, icinin caglayanina carpip duruyor. Caglayanin cagildamaktan hic usanmiyor. Icimin yankisi sözünü ve nefesini tüketmiyor. Sevgin, hic sönmeyen en aydinlik yanim olarak cikiyor kar$ima...

Icine ayna tutmak haddim degildi. Senin aynalarini kirmak, sukunun yaninda öylece duru$unu seyretmek tercihim olmadi. Sevginin, sözlerinin ve en öte yüreginin vurgunuyum. Ve bu sevgi hic eskimeyecek. Yagmurunun altinda sendelemek istemiyorum. Yüregine tutunup kalmi$ken, incilerini sacma etrafa...

Ate$ calimi bir rüzgar gecer yani ba$imdan… Sevda kokan yalnızligin duvarina vurup gider baharlarin esintisi... Görünmezligin sersemletici yanini hangi renge büründürmeli? Kokusunu icimize sindiremedigimiz, hazimsiz ayriligi nerede öldürmeli?

Üstümüzden parmaklarini cekiyor gece... En ha$in haliyle karanligini gözlerime saliyor. Bir de korkularin dogurdugu koyu hüzünleri var. Sensizlige sitemim yok aslında... Ama yüzünü güne$e dönüp duran menek$e, köklerini yüregime geciriyor. Percinlendigim hayatta en cok hayaline tutunup kalmak, savunmasiz günlerimi tüketip, bitirmiyor.

Acizligimin ihti$ami ile güclü yanim gölgeleniyor. Görkemli kelimeler yürüyor satir aralarina... Mecali tükenmi$ sayfalara, amansiz cümleleri dü$ürmeye cali$mak, tükenmi$ligi mi gösteriyor?

Sessiz sedasiz gecmeyen zamanin, gürültülü ayak seslerini nasil silmeli kulaklardan? Ha$in yüzünü saklayan uzun ve yalniz geceleri koynunda hangi korkuyu uyutmali?

Yüregine sarildim senin... Gözlerini incittigin ve inciler sactigin her gün, yüregimi de inciteceksin. Seni incitmek tercihim degildi. $ükür ki, ufkumda sen varsin.

Varoldugun her gün, yokluga can kari$acak. Seni tanidigim, sana sevdalandigim güne ve beni seven gönlüne hamdolsun.

Gözlerinden, ruhundan ama ille de yüreginden özür dilenir... Yüregini kanattigin ve aglattigi her gün, yüregimin gözlerine mil cekilecek.

Yüregine cok $ey borclu oldugumu unutma! Ve aglatma yüregini…! Aglarsan, yüregim de sana e$lik edecek.

Ücüncü incim... Sözün sukutu sende sesini yükseltiyor.
Yorma yüregini a$ktan usanacaksan...

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Ne güzel bir paylasim bu Bozok kardesim emegine yüregine saglik cok tesekkürler
Allah(c.c)razi olsun
Selam ve Dua ile.......

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Çok güzel bir yazıydı..Yüreğine sağlık kardeşim..

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Çok güzeldi kardeşim yüreğine sağlık Allah razı olsun..

nakşi_bendi

Ya BAKİ Entel BAKİ!

Aldığı Beğeniler
7
ÇOK GÜZEL PAYLAŞIMDI KADEŞ YÜREĞİNE SAĞLIK
ALLAH AZZE VE CELLE SENDEN RAZI OLSUN

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
emeğinize sağlık..BİLGİLER PAYLAŞILDIKÇA GZÜZELLEŞİR...paylaşımınız için sağolunuz......

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
yüreğine sağlık.ALLAH cc razı olsun.

Mekkeye Hasret

la ilahe illallah..

Aldığı Beğeniler
13
Takım
Fenerbahçe
Emeğine yüreğine sağlık Abi güzel bi yazıydı

Selam ve dua ile kal.

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Rabbim razı olsun kardeş.Çok güzeldi.Emeğine yüreğine sağlık.

Üst Alt