Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
En derin yaralarla başlar en derin gülücükler.En yüksek uçurumlardan düşerken öğrenirsin uçmayı. En derin denizlerde boğula boğula becerirsin tek bir nefesle yaşamayı.·​

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme! Çünkü orası gidişatın değişeceği yerdir.

[Mevlana]​

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
ALLAH'ım ben elimden geleni yaptım,
Elimden gelmeyenler için ellerimi Sana açtım. .​

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Küskünlüğüm hayata değil, içindeki beş para etmez insanlara. "Bıkkınlığım ise, onların yüzüne bakmak zorunda kalmam aslında​
".

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Bak güçlüyüm bu sefer. "KIYAMAM" sözcüğü yok artık, olmayacakta. Her şeyi dün gibi hatırlıyorum, her sancısını,her damlasını... Kazandıklarımla kaybettiklerimi ayrıştıralı çok oldu. UĞRUNA CANIMI VERIRIM dediğim insanların sırası değişti bende! Susmuyorum artık... Her şeyimi sıfırladığım günlerde kim varsa " O "dur benim canım. Benim KIYAMADIĞIM değil, bana KIYAMAYANLAR değerli artkk........​

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
- Elbette bir bedel ödenecekti, biliyordum..Fαkαt gαrson bey bu hesαp birαz fαzlα geldi..Benim αcılαrımı 12 αyα bölebilir misin?​

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Hep gecelerine çizdim yıldız yıldız sevgimi, gecelerine sığındım..
Bir uykusuz düş gibi nefesine sarıldım...

-Kadim Dolunay-​

Üst Alt