Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

aydilge

Bana Seni Gerek ,Seni !.

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
Hayırlı olsun kardeşim..2 haftada su gibi gelir geçer inşallah...Sitemize renk kattın...Hep güldürdün bizi...Teşekkür ederim bunun için...Bundan sonrada sürekli aramızda görmek isteriz seni...En kısa zamanda bir fırsatını bulursun umarım...Herşey gönlünce olsun...selametle...

Ahiretime Duamsın

***AHİRETİME DUAM'SIN***

Aldığı Beğeniler
1,783
Takım
Galatasaray
Rabbim bu mübarek günde yar ve yardımcın olsun...
İnşallah yeni bir iş bulur tekrar devam edersin çalışmaya ama başta sabır lazım...
Bacım seni sık sık görmeye alışmıştık şimdi göremeyeceğimiz işin üzgünlümüğü dile getireyim dedim :( :)
çok emeğin geçti bize hakkını helal eyle...
selam ve dua ile....

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Helal olsun Hakkım Varsa :)
Birşeye alışmak kolay bırakmak zordur
Siz alıştınız bense bırakamıyorum :(
Teşekkür ederim ilginize Allah sizlerden razı olsun
SelametLe KaLın
Allaha emanet olun.Hoşçakalın görüşmek üzere :)

S&S 15

EHLİ HİZMET

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
ah be bacım birtane hemşerim vardı oda şimdi ayrılıyo konularını gerçekten ilgiyle okuyordum . önemli olan senin mutlu olman sevdiğine kavuştun inşallah sonuda hayırlısıyla noktalanır.

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Canım kardeşim selamını aldım.son zamanlarda giremedeğimden dolayı konuyu daha yeni okudum. şafak bitmiş çok sevindim senin adına ama eskisi gibi online olamamana üzüldüm alışmıştık seni hergün burada görmeye.inşallah tez zamanda bağlanır netin.işyernden artık bende giremiyorum ambargo kondu birazcık bize evde henüz bağlatamadık ama enkısa zamanda bağlatıyoruz inşallah en kısa zamanda görüşmek üzere canım kardeşim dualarda buluşmak temennisyle.

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Teşekkür ederim canım evet şafk bitti Ama son 3 gün sonra gelecek inşallah daha gelmedi(:
Seninde benimde netim oldugu zaman bi güzel online oluruz inşallah kardeşim :D nasipse..
Allahıma emanetsin dualarımdasın :)

ERCAANNN

NUR-UN ALA NUR

Aldığı Beğeniler
2
İnşaAllah en kısa zamanda yeni bi işe girersin neti olan bi yere...

bu ayrılık haberini sevmedim :(

onun dışında vuslatın hayırlı ve daimi olsun Rabbim muhabbetiniz daim ve birlikteliğinizi iki cihan üzerine eylesin inşaAllah...

Eksikliğin çok belli olacak :(

uhibbu kardesim yoklugun belli olacak.ama iyi bir ise girersin insallah.meslegin neydi.

Üst Alt