Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Bin defa gözlerime baksan, gözlerimiz karşılaşsa bir defa, bir defa gözlerinim içindeki macerayı tüylerin ürpermeden seyredebilsen. anlayacaksın. tanıyacaksın. hem kendini, hem beni. bütün macerayı toptan kucaklaklayacak, bana bütün ülkeni açacaksın. sen benim kim bilir kaç asır hep başkaları tarafından kuşatılmış ve nihayet zorla düşürülmüş kale'm değil misin?

Nazan Bekiroğlu...

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Bu yazıların hepsi birbirinden güzel devamını bekliyoruz paylaşım için teşekkürler MeleK kalpli kardeşimiz :alkis:

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
guzel kıtaplardan kucucuk alıntılar...
begenmene sevındım Gölge Kardeşim..
okumadıysanız alıntılar yaptıgım her kıtabı da onerırım...
altlarında hangı kıtaptan oldugu not dusuldu =)
devamı da gelecek ınsaAllah...
dua ıle

nehar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Takım
Galatasaray
ALLAH aşk dışındaki her şeyi seçmeden herkese verir. Yağmur kötünün de iyinin de üstüne yağar. Ama aşkını yalnız seçtiklerine verir.

Ben seni bırakmıştım ama sen beni terketmemiş,darılmamıştın.Şimdi sonsuzluğa açılan gözlerimde senin katının ne kadar engin merhamet,sevgi ve şevkatle yüklü olduğunu görüyorum.Şimdi yalanlarımdan vazgeçip hak olan seni,gerçek olan seni kendime çağırıyorum.Bana gelecek misin?

Beni hertürlü kirden ve yalandan,içtensizlikten berraklığa çıkarıp,doğru edecek misin? ne olur allahım tut ellerimizden bırakma bizi.....allah razı olsun

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
Ne olur kalbinde hapsetme beni
Sende takılıp kalmasın kalbim

Işık ol,sevgili,O'nu gösteren

Sende kaybolduğum bir anda
Bir ayet misali O'nu hatırlat:

YÜREKTEN TESEKKÜRLER YÜREGINIZE SAGLIK

Gümüştenköşk

Bir Müebbet Yağmurdayım

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Bin defa gözlerime baksan, gözlerimiz karşılaşsa bir defa, bir defa gözlerinim içindeki macerayı tüylerin ürpermeden seyredebilsen. anlayacaksın. tanıyacaksın. hem kendini, hem beni. bütün macerayı toptan kucaklaklayacak, bana bütün ülkeni açacaksın. sen benim kim bilir kaç asır hep başkaları tarafından kuşatılmış ve nihayet zorla düşürülmüş kale'm değil misin?

Nazan Bekiroğlu...

Harika bir seçim enfes bir not ...

Üst Alt