Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Biraz önce dinledim. 'Berbat ve Ötesi' olmuş :rolleyes:

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Bana göre finale çıkamama riskimiz var. Çok gürültülü,net olmayan ve eurovisionda artık demode olmuş bir tarz şarkısı olmuş.Bu yarışma artık solistlerin şanslı olduğu ve etnik şarkıların yarışmada başarı elde ettiği bir hale geldi.Mor ve ötesine şans vermiyorum.Kolay gelsin ama işleri zor.Artık öyle ahbap dost oylarıda yarı finalde olamayacak.

[KaYRa]

İslam Güzel Ahlaktır...

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
Gerçekten berbat olmuş ya nasıl bişey anlaşılmıyor bile...

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Bende pek begenmedim ama hakkımızda hayırlısı :)

YaBaNGuLu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
rock oldugu icin fazla guzel degil..

ingilizce olsaydii

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Şarkı sözlerini tam olarak dinlemedim yalnız deli olan kısmını duydum.
Tek güzel yanı kendi dilimizce türkçe olarak katılmamız olması.Şansı olup olmadığına gelince yorumsuzdiyorum henüz dinlemedim çünkü tam olarak.

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
ORiJiNAL YAZARI : YaBaNGuLu
rock oldugu icin fazla guzel degil..

ingilizce olsaydii

:lac: kesinlikle bu ingilizce merakına akarşıyım sonuna kadar...şimdiye kadar yarışmalarda ingilizce oldu.. belki birincide olduk ama ben o biirnciliği kabul etmiyorum..olmadığımızda da üzülmedim acıkcası..çünkü herkes kendi diliyle yarışıyo biz neden ingilizce söyliyelim..her ülke kendi dilinden konuşuyor bize gelince ingilizce oluyo... X( karşıyım hepsine...şarkı türkçe olduğuna sevindim güzel olsun olmasın...türküz türkce şarkılarla birinciliğimiz olsun...

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
ORiJiNAL YAZARI : Loya

:lac: kesinlikle bu ingilizce merakına akarşıyım sonuna kadar...şimdiye kadar yarışmalarda ingilizce oldu.. belki birincide olduk ama ben o biirnciliği kabul etmiyorum..olmadığımızda da üzülmedim acıkcası..çünkü herkes kendi diliyle yarışıyo biz neden ingilizce söyliyelim..her ülke kendi dilinden konuşuyor bize gelince ingilizce oluyo... X( karşıyım hepsine...şarkı türkçe olduğuna sevindim güzel olsun olmasın...türküz türkce şarkılarla birinciliğimiz olsun...

efendim şiddetle size katılıyorum.

Uhuda_Sevdalı

....Sonun Başlangıcı....

Aldığı Beğeniler
21
Takım
Galatasaray
Bence şarkı bi yerlere gelebilecek seviyede türkçe olması da güzel hakkımızda hayırlısı

Üst Alt