Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

blackholes

Blackholes & Revelations

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
Aranıyor sahibi ruhumun tam yerine mi düştüm?
Direniyor faili tutkunun, kızmış ve küçülmüş
Aranıyor sahibi ruhumun tam yerine mi düştüm?
Direniyor, direniyor, direniyor...
Beni büyütün, ağlatmayın
Sevginiz nerde, övündüğünüz?
Beni büyütün, ağlatmayın
Sahte düşlerle oyalamayın
Bir yarım akıllı bir yarım deli
Dört yanım akıllı bir yanım deli
Herkes akıllı bir ben deli
Bir ben deli

blackholes

Blackholes & Revelations

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
şarkıyı az önce dinledim aslında fena değil güzel bir rock şarkısı olmuş özellikle girişteki gitar riffleri hoş ama yarışmadaki şansını bilemiyorum. Mor ve Ötesi ni bu yaz zeytinli rock festivalinde canlı olarak izledim eğer yarışmayı kazanmak istiyorlarsa sahnede daha iyi performans göstermek zorundalar...

YaBaNGuLu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
ORiJiNAL YAZARI : Loya
ORiJiNAL YAZARI : YaBaNGuLu
rock oldugu icin fazla guzel degil..

ingilizce olsaydii

:lac: kesinlikle bu ingilizce merakına akarşıyım sonuna kadar...şimdiye kadar yarışmalarda ingilizce oldu.. belki birincide olduk ama ben o biirnciliği kabul etmiyorum..olmadığımızda da üzülmedim acıkcası..çünkü herkes kendi diliyle yarışıyo biz neden ingilizce söyliyelim..her ülke kendi dilinden konuşuyor bize gelince ingilizce oluyo... X( karşıyım hepsine...şarkı türkçe olduğuna sevindim güzel olsun olmasın...türküz türkce şarkılarla birinciliğimiz olsun...

aslinda haklisin o yonden bakmamistim..
ama cogu ingilizce ya ondan oyle dedim..
turkce olsunda guzel olsun..mesela 2 sene oncekimi rimi rimi ley vardi cok sacma...ama mor ve otesinin sarkisi ondan 100X superr :D

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
ORiJiNAL YAZARI : Loya
rock oldugu icin fazla guzel degil..

ingilizce olsaydii

:lac: kesinlikle bu ingilizce merakına akarşıyım sonuna kadar...şimdiye kadar yarışmalarda ingilizce oldu.. belki birincide olduk ama ben o biirnciliği kabul etmiyorum..olmadığımızda da üzülmedim acıkcası..çünkü herkes kendi diliyle yarışıyo biz neden ingilizce söyliyelim..her ülke kendi dilinden konuşuyor bize gelince ingilizce oluyo... X( karşıyım hepsine...şarkı türkçe olduğuna sevindim güzel olsun olmasın...türküz türkce şarkılarla birinciliğimiz olsun...

aslinda haklisin o yonden bakmamistim..
ama cogu ingilizce ya ondan oyle dedim..
turkce olsunda guzel olsun..mesela 2 sene oncekimi rimi rimi ley vardi cok sacma...ama mor ve otesinin sarkisi ondan 100X superr :D

canım benimm biz milletce böyleyiz....yabancılaşma merağımız var...dil o milletin kültürün zenginliğni yansıtır bizde en zengin kültüre sahibiz..bende olmak üzere çok fazla dikkat etmiyoruz belkide...bu konuda hasas olalım inşl...sarkıya gelınce dinledim ve beğendim...birinci olması için sahne perfonması önemli...başarılar...

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum ben inşaallah birinci olruz bellimi olur .

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
berbat ve ötesi çok güzel bir ifade :tongue:

hiç sevmiyorum bu gurubuuuuuu X(

Üst Alt