Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

cicisler

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Fenerbahçe
Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Hasan Albayrak'ın yaptığı yazılı açıklamaya göre, yüksek lisans, doktora, dikey geçiş, yatay geçiş ve özel yetenek öğrencileri, YÇS sonucu bir yükseköğretim programına yerleşenler, askeri okullardan sağlık sebebiyle elenip bir yükseköğretim programına yerleştirilenler, yurt dışında yüksek öğrenim gören Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ara sınıf öğrencilerinden lisans, ön lisans, yüksek lisans, doktora ve özel yetenek öğrencilerinin burs ve başvurularını 19 Eylül-2 Ekim (2 Ekim dahil) tarihleri arasında yapabilecek.

KKTC Lefke Yurdunda barınmak isteyen ara sınıf lisans, ön lisans öğrencileri, yüksek lisans, doktora, özel yetenek öğrencilerinin yurt başvuruları da aynı tarihler arasında gerçekleştirilecek.

Başvurular, YURTKUR'un ''www.kyk.gov.tr'' adresindeki internet sayfasından yapılacak. Yurt başvurularının sonuçları, 8 Ekim'de kurumun ''www.kyk.gov.tr'' adresinden ilan edilecek.

Asil listeden kurum yurtlarına girmeye hak kazanan öğrencilerin kayıtları, 10-14 Ekim (14 Ekim dahil) tarihleri arasında yapılacak.

zafer32

...kayıp gül...

Aldığı Beğeniler
1
şimdi bu burslar ve geri ödemeliler 240 lira..bu sene artma imkanı var mı ya??

Tuğraa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,778
Takım
Diğer
Ben bu sene artacağını duydum inşAllah artar.

Tuğraa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,778
Takım
Diğer
Başvurudunuz galiba :)
Benim gibi açıklanmasını mı bekliyorsunuz?

zafer32

...kayıp gül...

Aldığı Beğeniler
1
ben başvuruyu geçen sene yapmıştım:) oda burs çıktı işte:) sizinkide kasıma doğru açıklanır.ocak ayında verilmeye başlanır inşallah 260 lira:)

Tuğraa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,778
Takım
Diğer
İnşAllah merakla bekliyoruz Hayırlısı ile açıklanırsa ve alırsam çok mutlu olacağım :) Tabi ben üni için başvurdum o 240 mış

zafer32

...kayıp gül...

Aldığı Beğeniler
1
işte o burs geçen sene 240tı..belki bu sene artabilir:)neden olmasın yani devletimizin eli açık:)

Tuğraa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,778
Takım
Diğer
İnşAllah devletimize güveniyoruz :) Dualarda unutmayın ...

zafer32

...kayıp gül...

Aldığı Beğeniler
1
bizzat dua etcem:) burs yada kredi beklemenin ne olduğunu, birinci sınıfta çok iyi öğrendim:)

Üst Alt