^^yusuf^^abımde aramızda...hosgeldın
MeLeK Benim aşkım askı Verene! Üyelik Tarihi 29 Kas 2005 Mesajlar 5,547 Aldığı Beğeniler 49 Konum DuA taşan YüreK 4 Ağu 2006 #1
Y ^yusuf^ YD Üyesi Üyelik Tarihi 4 Ağu 2006 Mesajlar 3 Aldığı Beğeniler 0 4 Ağu 2006 #2 Yüce YARADANIM senden ve sevdiklerinden Razı olsun abim... Bize bu siteninin varlığını bildirip üye olmamıza vesile olduğun için çok teşekkür ederim. ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
Yüce YARADANIM senden ve sevdiklerinden Razı olsun abim... Bize bu siteninin varlığını bildirip üye olmamıza vesile olduğun için çok teşekkür ederim. ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
KanDamLaSi Ubeyd Üyelik Tarihi 14 Eki 2005 Mesajlar 7,463 Aldığı Beğeniler 64 4 Ağu 2006 #3 EsseLamu aLeykum.. Aramiza ho$geLdiniz.. ÜyeLiginiz hayirLi oLsun.. FaydaLi ve biLgiLendirici payLa$imLarda buLu$mak diLegi iLe
EsseLamu aLeykum.. Aramiza ho$geLdiniz.. ÜyeLiginiz hayirLi oLsun.. FaydaLi ve biLgiLendirici payLa$imLarda buLu$mak diLegi iLe
O Onur Geliştirici Üyelik Tarihi 1 Eki 2005 Mesajlar 7,571 Aldığı Beğeniler 4,846 Konum Karaman Takım Galatasaray 5 Ağu 2006 #4 Hoşgeldiniz.. Hayırlı olsun Bol paylaşımlar
Y ^yusuf^ YD Üyesi Üyelik Tarihi 4 Ağu 2006 Mesajlar 3 Aldığı Beğeniler 0 4 Eyl 2006 #5 hoşbuldum arkadaşlar... bu aralar yoğun tempodayım. biraz ihmal ettim sizleri. Kusura bakmayın lütfen
hoşbuldum arkadaşlar... bu aralar yoğun tempodayım. biraz ihmal ettim sizleri. Kusura bakmayın lütfen