Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

-Zeynep-

Mecânin-i Kütüp

Aldığı Beğeniler
2,763
Takım
Diğer
yusuf-ile-zuleyha.jpg

Yusuf ile Züleyha (kalbin üzerinde titreyen hüzün)

Prof. Dr. Nazan Bekiroğlu
TİMAŞ YAYINLARI

''Nasıl herkese duyuruyum da sesimi diyeyim: Bu anlattığınız ben değilim, ben bu anlattığınız değilim. Yusuf'u ben nasıl yerim? Ben Yusuf'u nasıl yerim?
Sözünün bu kısmına gelince kurt, nemli gözlerinden boncuk gibi yaşlar dökülmeye başladı. Gri tüylerle kaplı göğsü, ön ayakları ıslandı. Bir ah çekti derinden derine. Islak burnu daha ıslandı. Ve devam etti:
Ben şimdi adımı nasıl temize çıkarayım, alnıma sürülen bu kapkara lekeyi neyle, nasıl yıkayayım? Öyle bir leke ki değil bana, yeter kıyametin kopacağı güne değin gelip geçecek tüm torunlarıma.
Tek muradım, bütün yaratılmışların sahibi olan Tanrım, bu ayıpla yaşatmasın beni. Ya alsın yeni doğmuş bütün kurt yavrularıyla birlikte canımı, kurt neslinin dalı yaprağı burada kesilsin, ya da adım temize çıksın.

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
Gerçek ten çok farklı ve akıcı bir uslub ile kaleme alınmış tavsiye ederim bende tek solukda okunacak bir kitap.

Tuğraa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,778
Takım
Diğer
Bencede harika bir kitap.
Herkese tavsiye ederim

ledüni

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Yusuf u Züleyha misali
Aşka yandırdın beni
Sönmez bu ataşın narı
Hafta görmesem seni.

Ne bende sabr-ı takat var
Sende insaf merhamet.

CiLeKTiNa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Takım
Diğer
teşekkürler tavsiye için

Eşref-i Mahlukat

el-izzetü lillah

Aldığı Beğeniler
0
Okunmalı. Herkesin karakterleri kendince değerlendireceği bir sahne var kitaptaki anlatımda, bu yüzden okunmalı.

Okunmalı; çünkü o kadar sürükleyici ki anlatımı yarını beklemez insan bitirmek için. Tıpkı yarın bitecek korkusuyla kelimeleri yavaş yavaş okuyacağı gibi.

Okuyun, göz pınarlarınız rahmanî hisler ile dolsun...

Üst Alt