.......................
Âwdil Dâr Pêlda Üyelik Tarihi 17 Eyl 2006 Mesajlar 142 Aldığı Beğeniler 490 Konum Simeranya Takım Galatasaray 17 Eyl 2006 #1 .......................
siyahinci YD Üyesi Üyelik Tarihi 16 Şub 2006 Mesajlar 203 Aldığı Beğeniler 1 Takım Diğer 17 Eyl 2006 #2 güzel bir paylasımdı Allah razı olsun
KanDamLaSi Ubeyd Üyelik Tarihi 14 Eki 2005 Mesajlar 7,463 Aldığı Beğeniler 64 17 Eyl 2006 #3 Uyandım ve vurgun yedim rüzgârdan... cok güzeL bir yürek esintisiydi.. payLa$im icin t$kLer.. bir rüzgar esti ve yüregimde depremLer oLu$tu... $imdi ben ayaktayim, dü$Lerim enkazLar aLtinda.....
Uyandım ve vurgun yedim rüzgârdan... cok güzeL bir yürek esintisiydi.. payLa$im icin t$kLer.. bir rüzgar esti ve yüregimde depremLer oLu$tu... $imdi ben ayaktayim, dü$Lerim enkazLar aLtinda.....
zübeyde abim seni cok özledim:( Üyelik Tarihi 5 Mar 2006 Mesajlar 748 Aldığı Beğeniler 4 Takım Galatasaray 17 Eyl 2006 #4 Yusufum ben bilirsin Hani kokusu uzaklardan duyulan Ne gümüş kaftanlı tahtlar Ne de altın rengi saraylar Girmedi gönlüme hiçbir sevda Hasretten kör olan bir çift göz kadar allah razı olsun paylaşımın içinden allah yar ve yardımcın olsun inşallah [BLINK]amin[/BLINK]
Yusufum ben bilirsin Hani kokusu uzaklardan duyulan Ne gümüş kaftanlı tahtlar Ne de altın rengi saraylar Girmedi gönlüme hiçbir sevda Hasretten kör olan bir çift göz kadar allah razı olsun paylaşımın içinden allah yar ve yardımcın olsun inşallah [BLINK]amin[/BLINK]
S silaucan YD Üyesi Üyelik Tarihi 9 Eyl 2005 Mesajlar 1,962 Aldığı Beğeniler 7 17 Eyl 2006 #5 Beni sadece Allah'a sor Züleyha O verir sana güzelliğin esrârını Tüm sırlara hakim olan Yüce Rabbimize hamdü senalar olsun.....Hikmetinden ve büyüklüğünden sual olunmaz Yarab......
Beni sadece Allah'a sor Züleyha O verir sana güzelliğin esrârını Tüm sırlara hakim olan Yüce Rabbimize hamdü senalar olsun.....Hikmetinden ve büyüklüğünden sual olunmaz Yarab......
Necmeddin YD Üyesi Üyelik Tarihi 24 Ocak 2006 Mesajlar 10,138 Aldığı Beğeniler 179 Konum Batman Takım Diğer 18 Eyl 2006 #6 yüreğine sağlık güzeldi. ALLAH razı olsun RABBİM her iki cihandada iyilik ve güzellikler ihsan etsin.
yüreğine sağlık güzeldi. ALLAH razı olsun RABBİM her iki cihandada iyilik ve güzellikler ihsan etsin.
Bir_Katre RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM Üyelik Tarihi 4 Ağu 2006 Mesajlar 5,632 Aldığı Beğeniler 50 Konum Ağrı Takım Galatasaray 18 Eyl 2006 #7 Allah razı olsun çok güzel bir paylaşımdı ellerine sağlık...
K kelebek YD Üyesi Üyelik Tarihi 15 Kas 2006 Mesajlar 88 Aldığı Beğeniler 0 16 Kas 2006 #8 PAYLASIMIN ICIN SAGOL
G gül sultan YD Üyesi Üyelik Tarihi 19 May 2008 Mesajlar 241 Aldığı Beğeniler 3 Takım Galatasaray 3 Haz 2008 #9 Bir_Katre' Alıntı: Allah razı olsun çok güzel bir paylaşımdı ellerine sağlık... Genişletmek için tıkla ... şunuda güncellimdee bayram değil seyran değil gıcık olsun:buba::tatil:
Bir_Katre' Alıntı: Allah razı olsun çok güzel bir paylaşımdı ellerine sağlık... Genişletmek için tıkla ... şunuda güncellimdee bayram değil seyran değil gıcık olsun:buba::tatil:
menzil_gülü Ne Mutlu Müslüman olana.. Üyelik Tarihi 24 Mar 2008 Mesajlar 2,584 Aldığı Beğeniler 20 Takım Fenerbahçe 3 Haz 2008 #10 YÜREGINE SAGLIK KARDESIMM;COK GÜZELDI... MEVLAM RAZI OLSUN INS: SELAM VE DUA ILE...