Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

S&S 15

EHLİ HİZMET

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
arkadaşlarım, kardeşlerim, dostlarım dua istiyorum sizlerden hemde çok dua istiyorum annem ve babam 15 günlüğüne memlekete gittiler hem sıla-i rahim hemde bana eş adayları varmış.

alnımızdaki yazının zamanı ne zaman bilmem ama bu ahir zamanda bazı fitnelerden ve günahlardan uzak kalmak için ve resulullahın s.a.v. hadisinde bildirdiği gibi

"evlenin ve çoğalın ben kıyamette sizin çokluğunuzla iftihar ederim"

ve buna benzer hadis ile ayetlerin gereğince artık zamanımın geldiğini düşünüyorum . bakalım hayırlısı olsun bekleyip göreceğiz .. ama şunu söyliyim düğünüme hepinizi davet ederim ona göre:oku::oku:​

mevlam görelim neyler
neylerse güzel eyler

semerkand

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Diğer
çok sevindik kurban.. Allah cc yar ve yardımcın olsun.. Rabbim gönlüne göre hayırlısını nasip etsin..Rabbim iki cihanda mesut bahtiyar edecek bir eş nasip etsin kardeşim.. selam dua ile

nurnesli

Hayat üç noktadan ibaret...

Aldığı Beğeniler
124
Allah hayrlısınnı nasip etsin sofi abim...Rabbim iki cihanda yüzünü güldürecek bir eş versin sana dualarımız seninle çok sevindim... mutluluklar:)

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
:) :) OY sofi abim hadi hayırlısı
RABBİM gönülüne göre ahlakı güzel dünya ahiret hayırlı bir es bulmayı nasip eylesin annemiz bir tasla iki kus mu derler ne hem ziyatet hem güzellik hadi hayırlısı insaALLAH HAYIRLI GÜZEL HABERLER İLE DÖNERLER

Görelim Mevlam ız ne eyler neylerse vallahi en güzelini eyler

Gülyüzlüm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
63
Takım
Galatasaray
Allah hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin nasip olacak eşinizle Hz.fatıma Hz.ali muhabbeti versin inşaallah

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Cok güzel bir haber bu Ssofi kardesim:)
Cenab-i Hak hakkinda hayirli olani nasib etsin ailenin hayirli haberlerle dönmesini nasib etsin insaAllah
Baki Selamlarimla.......

S&S 15

EHLİ HİZMET

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
hepinize kalbi teşekkür ederim dostlarım inşallah hayırlı haberlerin devamı gelir kalpleri bilen rabbim elbett niyetimi biliyor inanın bende sizin gibi merakla ve ümitle bekliyorum

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
HayırLısı oLur inşaLLah bence geç biLe kaLdınız :D
Allah hayırlı bi eş nasip etsin..Herkez döndü Erzincandan şuan sonuç ne acaba :)
Davetiyeni YayınLa geLiriz neden oLmasın :D...SemerKand abi bize abiLİk yapsın.. (:

Dervişeroglu saLonu tanıdık geliyormu sana :D

S&S 15

EHLİ HİZMET

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
teşekkür ederim uhibbu bacım doğru söylüyorsun geç kaldık ama ne yapayım mevla bu zamana yazdıysa

kısmetse gelir hint'ten yemende kısmet değilse ne gelir elden..

düğün salonu erzincandamı yoksa istanbuldamı çıkaramadım inanki

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Haklısın dervişeroglunu bilmiyosan annene sor :D
İstanbulda oarsı tabiki...Neyse HAyırLsı :)

Üst Alt