Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sr_h

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Ey nefsim!.. Deme, Zaman değişmiş, asır başkalaşmış; herkes dünya ya dalmış, hayata perestiş eder, hayata aşırı şekilde bağlanmış, geçim derdiyle sarhoştur. Çünkü, ölüm değişmiyor; ayrılık, ebediyete dönüşüp, başkalaşmıyor. İnsanın aczi, insanın fakrı değişmiyor; ziyadeleşiyor, artıyor. İnsanların yolculuğu kesilmiyor, sürat ve hız kazanıyor.

Hem deme, Ben de herkes gibiyim. Çünkü, herkes sana kabir kapısına kadar arkadaşlık eder. Herkesle musibet ve kötülükte beraber olmak demek olan teselli ise, kabrin öbür tarafında pek esassız ve geçersizdir.

Hem kendini başıboş zannetme!.. Zira bizlerin geçici evi sayılan misafirhaneyi dünyada nazarı hikmetle, dikkatli bakışlarla bakıp, görsen; hiçbir şeyi nizamsız, düzensiz, gayesiz göremezsin; Nasıl sen nizamsız, gayesiz kalabilirsin?

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
Hem kendini başıboş zannetme!.. Zira bizlerin geçici evi sayılan misafirhaneyi dünyada nazarı hikmetle, dikkatli bakışlarla bakıp, görsen; hiçbir şeyi nizamsız, düzensiz, gayesiz göremezsin; Nasıl sen nizamsız, gayesiz kalabilirsin?

çok güzeldi.ALLAH razı olsun.

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Rabbim bizleri huzuruna çıkarken yüzü ak olarak çıkmayı nasip etsin.
Sırtımızda taşıyabilceğimiz,hesabını verebileceğimiz dünya malı nasip etsin.

Allah razı olsun kardeşim.

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Emegine saglik kardesim degerli güzel bir paylasim tesekkürler
Allah(c.c)razi olsun
Selam ve Dua ile.........

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Allah (cc) razı olsun kardeşim emeğine sağlık...

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
rabbim zamana aldananlar olmaktan bizleri korusun

emeğine bereket
selamunaleyküm

aydilge

Bana Seni Gerek ,Seni !.

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
Başını kaldır,kendini tanıttırmak isteyen fa'al ve kudretli bir Zâtın hârika işlerine bak.Sen başıboş olmadığın gibi,bu hadiselerde başıboş olamazlar...
Teşekkürler....

Ahiretime Duamsın

***AHİRETİME DUAM'SIN***

Aldığı Beğeniler
1,783
Takım
Galatasaray
Hem kendini başıboş zannetme!.. Zira bizlerin geçici evi sayılan misafirhaneyi dünyada nazarı hikmetle, dikkatli bakışlarla bakıp, görsen; hiçbir şeyi nizamsız, düzensiz, gayesiz göremezsin; Nasıl sen nizamsız, gayesiz kalabilirsin

yüreğine sağlık kardeşim

Üst Alt