- Aldığı Beğeniler
- 9
- Takım
- Diğer

Zamansiz bir Mevsimdeyim...
Sevda hancisina dü$tü yolum... Eylül yagmurlarinin solugu bogazimda... Sesimi duymuyorum..
Arka bahcedeki ceviz agacinin gölgesine dü$tü ikindi saatlerim. Ak$am sefalari güzelligini nazlarken, kücük kirmizi karanfilim bende varim der gibi tebessüm satiyor gamzelerime... Yüregimin rengi dalina bula$masin karanfilim... Hüznüm adin olmasin.
Ela gözlerime yakilan türkünün son nakarati cebimde... Bagri yanik sevdamin eli kor tutamiyorum...
Fincanimdaki kahve bir ki$ilik, ho$ sedasina bula$an kokusu hayallerimi sizlatiyor. Bir cift lakirdinin beli kirik. Dilim lal iklimlerinde gözya$i sizlatiyor.
I$igin kirdigi karanligin ilk aglayi$i ikindi saatleri& Gürültülerin sessizlige niyetlendigi ilk davet. Sonbaharin sevdasi eylül yagmurlari, yolda$im...
Hayallerime takilan bir damla ümit; eylül yagmurlari.
Karanligin dar sokaklarinda kaybolan hüznümün agitini yakiyorum. Belki duyan bilen vardir diye siyaha bürünen ayaklarimi topraga soruyorum. Bir iz varmidir? Yapraklarin rengini takip et fisiltisi bozuyor bütün büyüyü...
Yalnizligima dü$en ilk sari yapragin agacina anlatiyorum hikayelerimi.Tek ki$ilik salincaktan dü$en bir mektubun ilk satirina duydugum özlem misali..
Karanfilim, adagim, sevdamin ilk sesi...
Bir dü$ yalaninin rüzgarina savururdum beni... Kandirmadayim yarinlarimi...
Elif I$yar