Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
Zihinleri formatlamalı, ilgili programları yeniden yüklemeli

Her güne yeniden başlamalı, her doğan güneşi ilk kez temaşa ediyormuş gibi hissetmeli. Yazın sıcaklığını hissettiğimiz, ağaçların yemyeşil örtüye büründüğü şu günlerde, zihinlerimizi yeniden bir denetime tâbi tutmalı, silkelemeli, çürük ve yanlışları ayıklamalıyız. Zihinlerimizi silkelemeli, niyetlerimizi tazelemeliyiz. Varla yoku, olanla olmayanı, yaptıklarımızla yapamadıklarımızı, doğru sandıklarımızla gerçekten doğru olanları yeniden gözden geçirmeliyiz. Kim bilir belki de rotamızdan şaştık, haberimiz yok! Kim bilir bizleri doğru ve güzele götürsün diye bindiğimiz düşünce ve eylem çapsız ve sahte çıktı! Durup yeniden düşünmek için uzun zaman dilimlerine ihtiyaç yok. Bazen bir an bile yeterli.
Alışkanlıklar, yeniden gözden geçirilmesi gerekenler listesinin ikinci sırasında olmalı. Kim bilir edindiğimiz ne çok saçmasapan alışkanlıklarımız var ve onları yıkılmaz bir tabu kabul edip dokundurtmuyoruz? Bana göre, Benim fıtratım, Benim alışkanlıklarım diye diye içimizde büyüttüğümüz devasa dokunulmazları hayatın gâyesi haline getiriyoruz. Hayır! Hayatın gâyesinin onlar olmadığını, yeniden düşünme ve karar verme durumundayız.

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
Hayır! Hayatın gâyesinin onlar olmadığını, yeniden düşünme ve karar verme durumundayız.

çok güzeldi.ALLAh razı olsun..

MEVLAM bizleri her an nefis muhasebesini yapan,yanlışlarımıza hemen tevbe edip pişman olan muminlerden etsin.

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
ORiJiNAL YAZARI : Necmeddin
Hayır! Hayatın gâyesinin onlar olmadığını, yeniden düşünme ve karar verme durumundayız.

çok güzeldi.ALLAH razı olsun..

MEVLAM bizleri her an nefis muhasebesini yapan,yanlışlarımıza hemen tevbe edip pişman olan muminlerden etsin.

Aminn

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Allah (cc) razı olsun ablacım çok anlamlı ve güzel bir yazıydı...
emeğine sağlık...dua ile...

Üst Alt