Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

loreS

"ALLAH dE KaLBiM"

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Hz.Muhammed sav "Ve ümmetimden bir adam gördüm şeytanlar etrafını sarmışlardı Allah'a yaptığı zikir geldi onu şeytanların arasından kurtardı.
Ve ümmetimden bir adam gördüm cennet kapılarına varmış fakat kapılar ona kapalıydı "La ilaheillallah"şehadeti geldi ona kapıları açtı ve onu cennete koydu"(Tebarani)

Hz.Aişe ra."Ya Resullullah sav bu ümmet kabirlerinde çeşitli felaketlerle karşılaşacak ben (ve benim gibi)zayıf kadınların hali ne olacak?diye sordumŞu Ayeti Kerime ile cevap verdi "Allah müminleri Kelimei Lehadet sebebiyle hem dünyada hem ahirette iyilikte sabit kılar felaketlere uğratmaz"(Bezzar)

"Kim hergün yüz sefer "La ilahe illalahul-Melikul-Hakkul-Mubin dese fakirlikten kurtulur ve kendisine cennet kapıları açılır"(Deylemi)

"Halid b.Ma'dan;Kuran okumasından başka hergün kırk bin tesbih çekerdi öldüğü zaman yıkanmak için tahtaya konulduğunda yine elini tasbih çeker gibi oynatmaya başladı"
(Kabir alemi s;295)

semerkand

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Diğer
Sultanımız Gavs-ı sani hz.leri günlük vird üzerine çok duruyor.. sebebinide çok iyi biliyor.. Allah cc bu güzellikleri bizlerede nasip etsin ..Allah razı olsun

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
Rabbim zakİr eylesİn cÜmlemİzİ ve zİkİr ehlİ kullarİ İle beraber daİm eylesİn...kÜrŞat erenbİlgenİn zİkİr sohbetİ Çok gÜzel dİnlemenİzİ tavsİye ederİm.

Üst Alt