zoom yapılmış resimler..çok hoş
T TebessüM YD Üyesi Üyelik Tarihi 1 Eyl 2005 Mesajlar 1,558 Aldığı Beğeniler 9 5 Ara 2005 #2 Bidaha yanımda büyüteç taşısam iyi olur acaba bilmedenkaç adam yedim şimdiye kadar fena ya... eglenceli resimlerdi bakarken çok keyf aldım sagolasın
Bidaha yanımda büyüteç taşısam iyi olur acaba bilmedenkaç adam yedim şimdiye kadar fena ya... eglenceli resimlerdi bakarken çok keyf aldım sagolasın
muzdelife YD Üyesi Üyelik Tarihi 12 Eyl 2005 Mesajlar 387 Aldığı Beğeniler 0 5 Ara 2005 #3 ellerine saglık kardeşim çok güzel ve iştah açıcı görüntülerdi
iLkay* YD Üyesi Üyelik Tarihi 28 Eyl 2005 Mesajlar 1,210 Aldığı Beğeniler 1 Konum Şehr-i İstanbul Takım Galatasaray 5 Ara 2005 #4 güzel bir paylaşımdı.. saol
keremm YD Üyesi Üyelik Tarihi 7 Eyl 2005 Mesajlar 1,242 Aldığı Beğeniler 9 Konum AĞRI ( İSTANBUL - İstinye) Takım Galatasaray 5 Ara 2005 #5 hocam buralarda aradım ama onları bulamadım. sizin oarlarda mevcutmu acaba. açık adreslerini alabilirmiyim.
hocam buralarda aradım ama onları bulamadım. sizin oarlarda mevcutmu acaba. açık adreslerini alabilirmiyim.
ExELaNcE YD Üyesi Üyelik Tarihi 3 Eyl 2005 Mesajlar 3,446 Aldığı Beğeniler 13 5 Ara 2005 #6 Orjinal Yazarı keremm hocam buralarda aradım ama onları bulamadım. sizin oarlarda mevcutmu acaba. açık adreslerini alabilirmiyim. Genişletmek için tıkla ... gel kardeşim ne demek..sana yaparız bişeyler..sen yeter ki iste..
Orjinal Yazarı keremm hocam buralarda aradım ama onları bulamadım. sizin oarlarda mevcutmu acaba. açık adreslerini alabilirmiyim. Genişletmek için tıkla ... gel kardeşim ne demek..sana yaparız bişeyler..sen yeter ki iste..
B Başak YD Üyesi Üyelik Tarihi 25 Ağu 2005 Mesajlar 1,488 Aldığı Beğeniler 5 5 Ara 2005 #7 Evet çok tatlılardı.. İştah açtıklarına katılıyorum Ay arkadaşlardan kilo alamamaktan şikayet ediyor.. Tevbee..
Evet çok tatlılardı.. İştah açtıklarına katılıyorum Ay arkadaşlardan kilo alamamaktan şikayet ediyor.. Tevbee..
zeyno YD Üyesi Üyelik Tarihi 2 Eyl 2005 Mesajlar 1,699 Aldığı Beğeniler 6 Konum Gümüşhane Takım Galatasaray 5 Ara 2005 #8 Bu resimler harika ya...bayıldım...Özellikle çikolata kesen kardeşlerime... Exelance ihtisas alanın değişmiş ne dersin.
Bu resimler harika ya...bayıldım...Özellikle çikolata kesen kardeşlerime... Exelance ihtisas alanın değişmiş ne dersin.
eslem YD Üyesi Üyelik Tarihi 2 Eyl 2005 Mesajlar 1,072 Aldığı Beğeniler 2 5 Ara 2005 #9 excelanca sen bunları iştahımız açılsın diyemi koydun
S silaucan YD Üyesi Üyelik Tarihi 9 Eyl 2005 Mesajlar 1,962 Aldığı Beğeniler 7 5 Ara 2005 #10 kivinin tüylerini yolan işçilerimizin emeğini hiç kimse hiçe sayamaz, millet dondurmalar üzerinde keyif çatarken benim karpuz çekirdeği madencilerim harıl harıl çalışmakta..... exelance hocam yine süperliğiniz üzerinizde,eser sizinse telif hakkınızı sonuna kadar almanızı tavsiye ederim...
kivinin tüylerini yolan işçilerimizin emeğini hiç kimse hiçe sayamaz, millet dondurmalar üzerinde keyif çatarken benim karpuz çekirdeği madencilerim harıl harıl çalışmakta..... exelance hocam yine süperliğiniz üzerinizde,eser sizinse telif hakkınızı sonuna kadar almanızı tavsiye ederim...