Kolay değil yaşamak Sırtındakini yüksünmeden, ona zarar vermeden yerine ulaştırmak kolay değil dahası o yük bir de emanetse sana işte asıl zorluk ordadır..
Kolay değil herkesin isteğini yerine getirmek bir damla suyla, suya kananları doyurmak, üstüne bir de kendi kavrulan yüreğine su serpmek kimseyi kırmayayım derken kırılan kalbini tamir etmek kolay değil paramparça hayalleri bir araya getirip ondan bir gerçek olmasını sağlamak, perişan yüzlerde mutluluğu görmek kadar zor...
dahası paramparça hayallerle perişan yüz aynı kişideyse ...ve hayallerden de yüzden de kaçamıyorsan ...kaosa döndüyse hayatın zor yaşamla başbaşasın demektir...
Hele bir de bunları yapmayı göze alıp yapamamak işte asıl zorluk asıl kaos ordadır kırılan kalplere, hayallere, sevgilere nasıl bakarsın o zaman? ne dersin onlara ?kusura bakma buraya kadardı demek hangi vicdana sığar? arkandan vicdansız denmesine nasıl tahammül edersin ?vicdan da sana darılmaz mı böyle kaçarsan ?
Herkesten özür dilerim itiraf ediyorum her şeyin suçlusu benim bu dağınık düzen benim eserim yerine getiremedim görevimi kaçtım dahası başka hayatları da mahvettim daha iyiye ulaşayım derken karışıklıklar içine kendimi de karıştırdım...kördüğüm oldum, çözemiyorum beni ...
Özür dilerim her şeyin suçlusu benim
Vicdanım sana da söz söylettiğim için senden de özür dilerim
böyle olmasını istememiştim