Şuan icimin ezildigini hissedebiliyorum.Kalbimin paramparca oldugunuda...
Ne kadar umutlanmıştım oysa elimi tuttugunda.Hiç bırakmayacaksın sanmıştım.Artık yitirmeye basladıgım senli hayallerimi canlandırmıştım.
Bilerekmi yaptın bilmiyorum.Kimbilir amacın beni böyle öldürmek.!!!
Nede olsa sana küsemem öyle değil mi?
Canımı ne kadar yakarsan yak senden vazgeçemeyeceğimi düşündüğün için bu umursamaz hallerin.En büyük silahında seni görmemi engellemek!İşte bunu yaptığın zaman yıkılıyorum biliyorsun.
İçten içe yüreğimi öldürüyorsun.Hani desenki 'ben seni asla sevmeyecegim,benden umudu kes!Yolun acık olsun...'
Belki bukadar zor olmayacak vazgeçmek senden hayallerimden...
Ama sen ışıkları bir kapatıp bir açınca çıldırıyorum!!!
Anlamıyormusun sen sustukca daha çok bağırıyor umutlarım.
Seni görmekte tuzu oluyor yaralarımın...
Ama artık dayanacak gücüm kalmadı.Artık sevgini yenmeliyim.Çünkü bu aska vereceğim bir yudum gururum kalmadı.Hepsini senin ugruna tükettim.Peki sonra....
KENDİ YÜZÜME BAKAMAZ OLDUM!!!!!
Oysa bir damlacık sevgiydi senden istedigim.Olmadı olmayacak...
Senin icin birsey degişirmi bilmiyorum ama...
BEN GİDİYORUM!!!!
Zaten olmadığım hayatından çıkıyorum.Elveda demeden önce herseyi bilmeni istedim...
BEN SENİ GERCEKTEN ÇOK SEVMİŞTİM!!!...
!!! ZORLU SEVDAM HOSCAKAL!!!
Ne kadar umutlanmıştım oysa elimi tuttugunda.Hiç bırakmayacaksın sanmıştım.Artık yitirmeye basladıgım senli hayallerimi canlandırmıştım.
Bilerekmi yaptın bilmiyorum.Kimbilir amacın beni böyle öldürmek.!!!
Nede olsa sana küsemem öyle değil mi?
Canımı ne kadar yakarsan yak senden vazgeçemeyeceğimi düşündüğün için bu umursamaz hallerin.En büyük silahında seni görmemi engellemek!İşte bunu yaptığın zaman yıkılıyorum biliyorsun.
İçten içe yüreğimi öldürüyorsun.Hani desenki 'ben seni asla sevmeyecegim,benden umudu kes!Yolun acık olsun...'
Belki bukadar zor olmayacak vazgeçmek senden hayallerimden...
Ama sen ışıkları bir kapatıp bir açınca çıldırıyorum!!!
Anlamıyormusun sen sustukca daha çok bağırıyor umutlarım.
Seni görmekte tuzu oluyor yaralarımın...
Ama artık dayanacak gücüm kalmadı.Artık sevgini yenmeliyim.Çünkü bu aska vereceğim bir yudum gururum kalmadı.Hepsini senin ugruna tükettim.Peki sonra....
KENDİ YÜZÜME BAKAMAZ OLDUM!!!!!
Oysa bir damlacık sevgiydi senden istedigim.Olmadı olmayacak...
Senin icin birsey degişirmi bilmiyorum ama...
BEN GİDİYORUM!!!!
Zaten olmadığım hayatından çıkıyorum.Elveda demeden önce herseyi bilmeni istedim...
BEN SENİ GERCEKTEN ÇOK SEVMİŞTİM!!!...
!!! ZORLU SEVDAM HOSCAKAL!!!